Офтальмологи в Черкасах

Консультация врача(дополнительная) взрослая / детская в кліниці «Оптика Новий Зір в Черкасах» 600
Первинна консультація офтальмолога в кліниці «Ваш лікар поруч Центр сімейної медицини» 750
Первинна консультація офтальмолога в кліниці «Ваш лікар поруч, центр сімейної медицини на Грушевського» 750
Olena Isaieva
Фахова комплексна консультація і повна діагностика зору. Все швидко, професійно і доброзичливо. Лікар Перекупко Лариса Іванівна провела чудову консультацію, все пояснила, зробила необхідні рекомендації. Доброзичливість і позитивний настрій Лариси Іванівни підсилили приємне враження від клініки. Рекомендую однозначно!!!!
22 червеня '24 г.
Kat Rina
В клініці Ескімер проходила діагностику зору, все було швидко і оперативно, приємні лікарі. Також дуже дякую лікарю Перекупко, яка чесно розказала мені про можливий регрес після корекції (особисто мій випадок), бо в інших центрах обіцяли захмарне.
14 грудня '25 г.
Ann Skyba
Залишилася дуже задоволена. Була в лікаря Перекупко Лариси Іванівни) Дуже уважна та кваліфікована. Всі адміністратори дуже привітні та ввічливі) Чисто та затишно.
22 червеня '24 г.
Vladyslav Guz
Был в клинике на обследовании, так как сомневаюсь в необходимости лазерной коррекции. Очень понравился сервис и обследование в клинике, отдельно хочу отметить доктора Перекупко Ларису Ивановну, которая очень внимательная и ответила на все мои вопросы. Теперь я полностью знаю все плюсы, минусы и принял решение о процедуре лазерной коррекции.
19 серпня '22 г.
Черкаси вул. Івана Мазепи, 49/1
Офтальмолог-ретинолог, лазерный хирург
Врач осуществляет проверку зрения, подбирает очки. Лечит конъюнктивит, блефарит, кератит, синдром сухого глаза, глаукому, катаракту, дистрофию сетчатки. Выполняет офтальмоскопию и промывание слезных путей. Проводит операции по удалению халязиона и других новообразований век.
Черкаси м. Умань, вул. Небесної Сотні, 7
Максим Анатолїйович - висококваліфікований лікар-офтальмолог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань очей. Його медичні інтереси включають лікування глаукоми, катаракти, макулодистрофії, ретинопатії, кон'юнктивіту та інших патологій зорової системи, володіє експертними знаннями у проведенні лазерних операцій, мікрохірургічних втручань та застосуванні сучасних методів діагностики, таких як оптична когерентна томографія (ОКТ) і ультразвукова біомікроскопія
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Черкаси вул. Верхня Горова 36/1