Сторінка 3. Хірурги у Львові
122 відгука
Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Дитячий хірург
Лебедевич Оксана
Судинний хірург
Верес Олег Васильович
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Судинний хірург
Лікар Лєбєдєва Світлана Анатоліївна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Займається вивченням, діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань вен. Проводить мікрофлебектомію та склеротерапію, перев'язує трофічні виразки. Лікує варикоз і розширення вен, тромбофлебіт, флебіт, флеботромбоз, венозну недостатність, кровотечі з варикозних вен та трофічні розлади.
Онколог, хірург
Консультативна допомога в лікуванні раку шлунку, печінки, підшлункової залози, псевдоміксоми очеревини.
Уролог, хірург
Наконечний Йосиф Андрійович
Доктор філософії, асистент кафедри урології ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.
Хірург, мікрохірург кисті
Лікар спеціалізується на загальній хірургії, пластичній хірургії, мікрохірургії та хірургії кисті. Займається лікуванням ургентних станів хірургічними методами. Бере активну участь у міжнародних конференціях та симпозіумах з хірургії.
Дитячий хірург
Лопадчак Михайло
Проктолог
Володимир Володимирович спеціалізується в області проктології. Надає послуги по лікуванню геморою, анальних тріщин, веде консультативний прийом. Проводить інфрачервону коагуляцію, радіохвильову хірургію, лікування латексними кільцями, лікування геморою методом доплерівської дезартеризації HAL-RAR.
Хірург, дитячий хірург
Альошина Анастасія
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, Хірург
Лікар другої кваліфікаційної категорії. Спеціаліст в галузі акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики. Надає консультації акушера-гінеколога та діагноста. Займається консервативним і оперативним лікуванням гінекологічних патологій. Володіє методиками діагностичної і хірургічної лапароскопії. Проводить ультразвукові обстеження органів малого тазу жінок. Виконує розшифровку результатів досліджень, постановку діагнозу.