Сторінка 3. Приватні лікарі в Вінниці

Фільтр: (Знайдена 351 лікар 10 відгуків) Сортування: (Відгуки)
Олександр
Прекрасна, приємна людина,талановитий, високопрофесійний лікар з чуйним серцем, Висловлюю щиру вдячність Вам за вдало проведену операцію 17 листопада колективом у складі: анестезіолог Поліщук Г. Л., з помічниками та медсестрі Бондарчук Ю.. Бажаю Вам міцного здоров`я та кар`єрного росту!
Надія
Розумію, що моя операція була не з простих - і в часі розтягнена, і тип комбінований, і складність не найнижча... Сергій Сергійович справився блискуче! Несу повне серце вдячності цій талановитій, небайдужій, порядній людині! Переконана, що флебологічну проблему будь-якого рівня цей фахівець вирішить. Здоров"я і сили Вам, Лікарю!
21 серпня '19 г.
Процюк Надія
26 грудня,я оперувалася у лікаря Юрця Сергія Сергійовича.Ще на етапі консультування була приємно вражена ставлення до пацієнта,індивідуальним підходом.Сергій Сергійович дуже чемний,приємний у спілкуванні.Дуже сподобалося відношення і професійність лікаря.Буду рекомендувати Вас знайомим.Здоров'я Вам і успіхів в роботі.
Наталья
12 червеня '18 г.
Судинний хірург
Лікар вищої категорії Лазоренко Володимир Євгенович спеціалізується в області судинної хірургії. На консультації надає вичерпну інформацію щодо стану здоров’я судин артерій і вен. Проводить діагностику та лікування варикозного розширення вен, вегето-судинної дистонії, ушкодження судин, атеросклерозу, флебітів і тромбофлебітів. Практикує різні способи лікування, серед яких флебектомія, мікрофлебектомія, тромбектомія та лазерний тип флебектомії. На стадії діагностики та зібрання анамнезу, проводить визначення тромбоцитів, що в подальшому істотно допомогає в призначенні тієї чи іншої терапії.
Вінниця вул. Пирогова, 109 А
Хірург
Хірург першої категорії, кандидат медичних наук і член Європейської асоціації судинних хірургів. Спеціалізується на лікуванні судинних патологій, зокрема, на хірургічному та лазерному лікуванні варикозного розширення вен з використанням інноваційних методик. Лікар проводить флебектомію, мікрофлебектомію, тромбектомію, лазерне видалення судинних зірочок та інші операції на судинах.
Вінниця вул. Пирогова, 109 А
Лікар Джулепа Ольга Юрієвна спеціалізується в галузі стоматології. Займається терапією захворювань зубів та ясен, зокрема карієсу, пульпіту, пародонти ту, флюсу, пародонтозу тощо. Проводить профілактичні огляди і консультації з питань профілактики захворювань порожнини рота. Також надає послуги з видалення зубів.
Вінниця вул. Архітектора Артинова, 13
Гастроентеролог
Лікар Балінська Анна Миколаївна, фахівець у галузі гастроентерології. Проводить консультаційні огляди. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем шлунково-кишкового тракту, зокрема гастриту, проводить операції гастростомії, гастроентеростомії.
Доктор Щенявська Інна Володимирівна спеціалізується на терапії захворювань різного профілю. Надає пацієнтам консультації терапевта. Проводить діагностику, профілактику та лікування захворювань застудної та вірусної природи виникнення. Постійно консультує пацієнтів з профільних питань, лікує хворих з захворюваннями шлунково-кишкового тракту, захворюваннями крові, нирок, гастритом і холециститом.
УЗД-фахівець
Лікар діагност другої кваліфікаційної категорії, займається діагностуванням у дітей захворювань нирок, черевних органів, сечового міхура і м'яких тканин. Має досвід в проведенні ультразвукової діагностики щитовидної і слинних залоз, УЗД очей. Макогонюк Сергій Петрович фахівець в проведенні ехокардіографії.
Гінеколог
Ірина Анатоліївна Дощин спеціалізується в галузі акушерства та гінекології. Веде консультаційний прийом жінок з питань варіантів контрацепції, планування вагітності, лікування захворювань, що передаються статевим шляхом. Лікар займається діагностикою та веденням вагітності, лікуванням ерозії та дисплазії шийки матки.
Доктор Оперчук Дмитро Олександрович – уролог, с багатовіковим досвідом роботи. Спеціалізується на захворюваннях сечостатевої системи. Допомагає чоловікам позбавитись від неприємних симптомів та повністю подолати хворобу. Лікар розробляє індивідуальні схеми терапії, що підвищує їх ефективність. Спеціалізується на лікуванні хвороб як гострої, так і у хронічній стадії. Приймає пацієнтів у приватному порядку. Постійно підвищує кваліфікацію, працює с інноваційними методами лікування.
Вінниця вул. Соборна, 46 А
Акушер-гінеколог, мамолог, репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях планування та ведення вагітності, а також бере участь в родовому процесі. Привертає вагітних на лабораторні та інструментальні дослідження. Оцінює загальний стан жінки і дитини. Визначає оптимальний варіант розродження.
Вінниця вул. Соборна, 20
Лікар Броцька О. Ф. спеціалізується в області стоматології. Надає повну консультацію стосовно стану зубів пацієнта, а також його ротової порожнини загалом. Займається лікуванням зубів різної складності, включаючи лікування кореневих каналів з використанням найпередових методів діагностики. Окремим видом спеціалізації є пломбування зубів та їх каналів з подальшим дослідженням їх стану. Художня реставрація зубів - той вид професійної діяльності, який вирізняє лікаря Броцьку, надаючи їй перевагу як високоякісному спеціалісту. Окрім того, лікар займається вибілюванням зубів, використовуючи найсучасніші методи.
Вінниця вул. Пирогова, 3 А