Акушери-гінекологи в Вінниці
Консультація лікаря-акушер-гінеколога в клініці «Моє здоров'я» | 500 |
Консультація лікаря-акушер-гінеколога в кліниці «Медичний центр Моє здоров'я на пр. Юності» | 500 |
Консультація лікаря-акушер-гінеколога в кліниці «Медичний центр Моє здоров'я на Янгеля» | 500 |
Консультація вагітної лікарем-акушер-гінекологом (бесіда 30 хв) в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр» | 600 |
Консультація вагітної лікарем-акушер-гінекологом (бесіда 30 хв) в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр на Зодчих» | 600 |
Консультація вагітної лікарем-акушер-гінекологом (бесіда 30 хв) в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр в Барі» | 600 |
Наукова ступінь
Категорія
Наталія
Здоров'я Вам, Ірино Анатоліївно і вашій сім'ї!!! Хай береже Вас Бог!!!
Олена
Ирина Анатоліївна вела мою вагітність в Києві. Я дуже її полюбила, дуже гарний спеціаліст, чуйна і добра людина.
05 серпня '19 г.
Таня
Лікар від Бога. Завдяки їй в нашій сім'ї з'явився маленький ангелочок.!!
Дар'я
Прекрасний спеціаліст ,лікар від Бога)
Гінеколог, Акушер-гінеколог
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії, займається діагностикою та лікуванням гінекологічних хвороб, проводить різні процедури, ультразвукову діагностику, радіохвильові операції на шийці матки. Ірина Анатоліївна займається веденням жінок з ендокринною патологією, веденням менопаузи, плануванням і веденням вагітності у жінок з ендокринною патологією, веденням клімактеричного періоду, веденням менопаузи. Веде консультаційний прийом. За допомогою до неї звертаються при порушеннях менструального циклу, при важких вагітностях, ускладненнях, хворобах ендометрію шийки матки.
вул. Пирогова, 10
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-07
вул. Янгеля, 58
проспект Юності 16 Б
Акушер-гінеколог, мамолог
Лікар акушер-гінеколог, мамолог, кандидат медичних наук має 35 років стажу з них 30 років роботи в пологовому будинку. Марина Леонтіївна володіє класичними хірургічними методиками, усіма методиками малих операцій та новітніми технологіями в естетичній гінекології: ниткова пластика, звуження та біоревіталізація гіалуроновою кислотою, введення біоідентичних пілет
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-07
вул. Соборна, 20
вул. Келецька, 53
Акушер-гінеколог, мамолог, репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях планування та ведення вагітності, а також бере участь в родовому процесі. Привертає вагітних на лабораторні та інструментальні дослідження. Оцінює загальний стан жінки і дитини. Визначає оптимальний варіант розродження.
вул. Соборна, 20
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Гірчук Марія Володимирівна
вул. Пирогова, 34
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Гетманова Людмила Василівна
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
вул. Шевченка, 7
Гінеколог, лікар УЗД
Чабан Людмила Васильївна
Лікар гінеколог Людмила Васильївна — досвідчений спеціаліст із 46-річним клінічним стажем, що має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія». Вона також пройшла додаткову спеціалізацію за фахом «Ультразвукова діагностика», що дозволяє їй здійснювати високоточне обстеження в області акушерства та гінекології.
вул. Келецька, 53
Бондаренко Мирослава Сергіївна
Чому я працюю лікарем?
Лікар акушер-гінеколог - це не просто професія, це поклик серця. Я завжди хотіла приносити щастя людям у вигляді омріяної вагітності та бути дотичною до зародження і народження нового життя. Також я мрію допомагати жінкам зберігати своє здоров'я та довіряти своєму тілу. Я хочу стати лікарем, який зможе зробити жінкам комфортніше процес проведення певних процедур і досліджень, а також роз'яснити їм, як правильно доглядати за своїм тілом.
вул. Шевченка, 7
Акушер-гінеколог, лікарка ультразвукової діагностики