Вінниця,
вул. Пирогова, 109 А
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Медичний центр лазерного лікування вен займається діагностикой та терапією судинних захворювань. В штаті клініки кандидати медичних наук, лікарі вищої та першої категорії кваліфікації.
Послуги, які пропонує заклад:
- лазерне лікування варікоза;
- склеротерапія;
- мікрофлебектомія;
- компресійна терапія.
Переваги медичного центру - високопрофесійний рівень персоналу, індивідуальний підхід, втілення сучасних технологій та метод.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Центр лазерного лікування вен в Вінниці, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок
- Ультразвукове дослідження судин (з кольоровим картуванням кровотоку)
- Видалення судинних зірочок на ногах
- Консультація флеболога
- Лікування варикозу
- Склеротерапія
- Мікрофлебектомія
- Пінна склеротерапія
- Видалення судинних зірочок на обличчі
- Лазерне видалення судинних зірочок
Відгуки та оцінки клініки
Вікторія Ващенко
20 листопада '20р.
, лікар Леванчук Сергій Михайлович
Леванчук Сергій Михайлович, приємно вражена, це саме той випадок, коли розумієш, що фахівці в нашій медицині є і це лікарі від Бога. Щиро вдячна за високий професійний рівень, чіткий, вірний діагноз і коректне лікування дали позитивний результат, який дав змогу уникнути операції. І що найбільш неймовірно в наш час це мінімум коштів і комфортне спілкування з лікарем. РЕКОМЕНДУЮ і сама буду звертатися в разі необхіднтсті. Міцного Вам здоров'я, Сергію Михайловичу і всіх благ
Надія
21 серпня '19р.
, лікар Юрец Сергій Сергійович
Розумію, що моя операція була не з простих - і в часі розтягнена, і тип комбінований, і складність не найнижча... Сергій Сергійович справився блискуче! Несу повне серце вдячності цій талановитій, небайдужій, порядній людині! Переконана, що флебологічну проблему будь-якого рівня цей фахівець вирішить. Здоров"я і сили Вам, Лікарю!
Процюк Надія
02 березеня '19р.
, лікар Юрец Сергій Сергійович
26 грудня,я оперувалася у лікаря Юрця Сергія Сергійовича.Ще на етапі консультування була приємно вражена ставлення до пацієнта,індивідуальним підходом.Сергій Сергійович дуже чемний,приємний у спілкуванні.Дуже сподобалося відношення і професійність лікаря.Буду рекомендувати Вас знайомим.Здоров'я Вам і успіхів в роботі.
Олена
24 листопада '18р.
, лікар Леванчук Сергій Михайлович
Можу порадити Сергія Михайловича. В жовтні 2018 оперувала варикоз. Все пройшло швидко, без ускладнень. Потрапила до нього на прийом також по рекомендації. Дякую
Лина
10 жовтня '18р.
, лікар Цигалко Денис Валерійович
Я очень благодарна Богу,что я обратилась именно к Цигалко Денису Валериевичу.
Очень внимательный,решительный, специалист в своем деле и просто хороший человек.
После рождения третьего ребъенка на обоих ногах с верху до низа был просто ужасный варикоз(в мои 28 лет).Картина была не для слабонервных(Жаль что фото нельзя добавить).Операция прошла успешно,врач на все 100% справился ,за что я очень благодарна ему и его напарнику(извиняюсь,но имени не знаю).
Так что ,если вы все еще думаете к какому врачу обратится,то вам сюда-Цигалко Денис Валериевич хирург от Бога и профессионал в своем деле.
И что еще немаловажно как для пациента,без всяких проблем можно обратится за консультацией в послеоперационный период.
Еще раз огромное вам спасибо за то,что вы делаете людей здоровее и дарите им надежду.☺
Олена Бондар
09 липня '18р.
, лікар Леванчук Сергій Михайлович
Минулого року у липні оперувала варикоз у Сергія Михайловича. Спеціаліст прекрасний і надзвичайно чуйна людина.Дуже вдячна, раджу всім!
Альона
28 травня '18р.
, лікар Мельник Володимир Борисович
Володимир Борисович -це лікар від Бога, з золотими руками. Відмана консультація та лояльне ставлення до пацієнтів. Лікував мене та моїх рідних. Дякую Вам Володимир Борисович за "красиві ніжки".
олег
22 лютого '18р.
, лікар Юрец Сергій Сергійович
Прекрасна, порядна людина, талановитий лікар, чудовий спеціаліст. Допоміг вирішити мою проблему, за що я безмежно вдячний Сергію Сергійовичу. Тепер рекомендую його всім, хто цього потребує.
Галина
28 січня '18р.
, лікар Лазоренко Володимир Євгенович
Операція виконана дуже професійно,вибрано оптимальний варіант.Лікар від Бога!!!
Ірина
18 вересня '17р.
, лікар Мельник Володимир Борисович
Дякую! За врятоване життя моєї дитини та мого!
Вадим
09 вересня '17р.
, лікар Мельник Володимир Борисович
Доктор от бога, молодец, всегда приветливо.Маму прооперировал быстро и качественно. Огромное ему СПАСИБО, крепкого здоровья и долголетия.
Наталья
16 серпня '17р.
, лікар Лазоренко Володимир Євгенович
Очень внимательный и квалифицированный доктор!Попала к нему по рекомендации знакомых и не пожалела.
Катя
08 лютого '17р.
, лікар Цигалко Денис Валерійович
После рождения второго ребенка на ногах появились сосудистые звездочки. С этой проблемой обратилась к Денису Валерьевичу. Для лечения он использовал лазер. Все прошло хорошо. Мои ножки снова в полном порядке благодаря такому специалисту, как Цигалко Денис Валерьевич.
Наталия
06 грудня '16р.
, лікар Леванчук Сергій Михайлович
Дуже дякую Сергію Михайловичу за вирішення проблеми варикозу у мами. Рекомендую його як дуже хорошого спеціаліста.
Євген
19 жовтня '16р.
, лікар Цигалко Денис Валерійович
Величезна подяка чудовому хірургові і прекрасній людині Цигалко Денису! Моїй доньці він робив операцію. Лікар дуже уважний і професіонал своєї справи. Дочка після операції відновилася дуже швидко. Від усіх нас величезне спасибі!
26 вересня '16р.
, лікар Цигалко Денис Валерійович
Благодарна за своевременную диагностику!
Володимир
08 вересня '16р.
, лікар Шапрінскій Василь Володимирович
Шапрінскій тещі робив операцію. Залишилася задоволена результатами, ставленням, швидко виписали її, ніяких ускладнень.
Людмила
01 вересня '16р.
, лікар Мельник Володимир Борисович
Мельник відмінний хірург, професіонал! Разом зі своїми асистентами зробив мені операцію швидко і грамотно. Ніяких ускладнень, тому в клініці я не довго пролежала, тепер відновлююся дома. Дякую!
Дарья
14 серпня '16р.
, лікар Леванчук Сергій Михайлович
Леванчук один из лучних по лечению варикоза. Мне его посоветовали, когда операцию уже откладывать нельзя было. Сергей Михайлович настояний талант, все сделал отлично.
04 серпня '16р.
, лікар Лазоренко Володимир Євгенович
Лечил варикозную болезнь, хотя другие даже не хотели браться. результаты хорошие!
Жанна
17 липня '16р.
, лікар Лазоренко Володимир Євгенович
Дуже боялася операції. Лазоренко підтримував як міг, сказав що все буде добре. Сказав - і зробив. Післязавтра мене виписують, так що все позаду. Спасибі доктору, Володимир Євгенович відмінний хірург!
Вікторія
17 липня '16р.
, лікар Юрец Сергій Сергійович
Юрец уважний, відповідальний лікар, справжній фанат своєї справи. У нього індивідуальний підхід до кожного пацієнта, готовий все роз'яснити, підтримати. Рада, що потрапила в його надійні руки, операція завершилася вдало!
Ульяна
25 травня '16р.
, лікар Леванчук Сергій Михайлович
Сергей Михайлович - отличный врач. Удалял сосудистую сеточку. Все друзьям рекомендую, как хорошего хирурга не только в области сосудистых болезней, но и общей хирургии.
Екатерина
05 травня '16р.
, лікар Шапрінскій Василь Володимирович
Обращалась по поводу лечения атеросклероза. Сейчас прохожу обследование.
Зверніть увагу на інші клініки:
Вінниця
ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)
Багатопрофільний медичний центр “Моє здоров’я” займається діагностикою, лікуванням та профілактичними діями по 15 напрямкам дорослої та дитячої медицини.
Пн — Пт: 09:00-18:00
м. Ладижин, Будівельників, 38а
Медична лабораторія «Нова діагностика» м. Ладижин відноситься до мережі загальноукраїнських діагностичних центрів, виконує повний спектр лабораторних досліджень. У медичному закладі працюють кваліфіковані фахівці, які пройшли навчання за кордоном.
Пн — Пт: 08:00-13:00
Вінниця
вул. Стрілецька, 1 (оф. 166)
Багатопрофільний медичний центр "Хелс клінік" на Стрілецькій спеціалізується на діагностиці та лікуванні за напрямками — терапія, гастроентерологія, дерматовенерологія, ендокринологія, кардіологія, ревматологія, пульмонологія, онкологія, неврологія та сімейна медицина. Серед лікарів центру кандидати та доктора медичних наук.
Пн — Пт: 08:30-18:00
вул. Коцюбинського, 28, к. 211
Кабінет психолога, психотерапевта Шевкунової Л. В. надає всебічну психологічну допомогу та підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Прийом здійснює сертифікований психолог. Спеціаліст бере участь в науково-практичних конференціях, психологічних майстер-класах, семінарах та тренінгах. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Пн — Пт: 10:00-20:00