Нефрологи в Вінниці

Чому я працюю лікарем? З дитинства мріяв стати лікарем, хотів допомагати людям профілактувати та лікувати захворювання. Було бажання надавати допомогу не тільки медикаментозно, але й використовуючи хірургічні методи, а також добрим словом !!! Тому що, як сказав М.В Бехтерев :" Якщо після розмови з лікарем, людині стало не легше, то це не лікар "
Дитячий нефролог
Лікар здійснює консультативний прийом дітей із захворюваннями нирок. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД черевної порожнини. Займається складанням індивідуальної схеми лікування. Лікує пієлонефрит, ниркові коліки, енурез та інфекційні захворювання органів сечової системи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Педіатр
Чому я працюю лікарем? Працюючи лікарем-педіатром, я відчуваю себе частиною чогось більшого і важливішого, ніж просто робота. Я завжди прагнула бути підтримкою для дітей, допомагати їм розвиватися, стати здоровими та щасливими. Відносини з маленькими пацієнтами та їхніми батьками - це щось унікальне і водночас відповідальне. Я вірю, що кожне дитинство повинно бути повним радості, здоров'я та можливостей, і я готова докладати зусиль, щоб зробити це можливим. Робота лікарем-педіатром дозволяє мені бути на передовій в охороні здоров'я майбутнього покоління і вносити позитивні зміни в їхні життя.