Репродуктологи в Вінниці
Консультація лікаря- репродуктолога в клініці «IPF» | 600 |
Консультація лікаря-репродуктолога (бесіда) протягом 1 години в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр на Соборній» | 1050 |
Консультація лікаря-репродуктолога (бесіда) протягом 1 години в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр в Барі» | 1050 |
Консультація лікаря-репродуктолога (бесіда) протягом 1 години в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр» | 1050 |
Консультація лікаря-репродуктолога (бесіда) протягом 1 години в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр на Зодчих» | 1050 |
Консультація (без огляду)по результатам аналізів,УЗД та лікування в клініці «Берегиня» | 400 |
Знайдена 1 лікар
Наукова ступінь
Категорія
Альона
Найкращий гінеколог, допомогла завагітніти, приймала у мене роди, які пройшли з легкістю ще у самому родовому залі я хотіла повернутися по другу дитинку.Дуже толерантна та ввічлива людина. Рекомендую усім, Валентина Василівна, дійсно виконує свою роботу професійно
Альона
Наталія
Найкращий спеціаліст в Україні!!!Рекомендую!!!Не пошкодуєте.
Svetlana
Гарна людина, чудовий спеціаліст
Акушер-гінеколог, мамолог, репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях планування та ведення вагітності, а також бере участь в родовому процесі. Привертає вагітних на лабораторні та інструментальні дослідження. Оцінює загальний стан жінки і дитини. Визначає оптимальний варіант розродження.
Вінниця
вул. Соборна, 20