Сторінка 3. Приватні лікарі в Вінниці
Знайдена 351 лікар
Ірина
Лікар вміє знайти підхід до дитини. Наш син, який до цього панічно боявся лікарів, після огляду сказав, що йому сподобалось. Світлана Віталіївна - чудовий спеціаліст. Незважаючи на те, що кашель у дитини був уже третій тиждень,антибіотик не було призначено без потреби, а було вирішено дочекатись результату аналізу крові, який і показав відсутність бактеріальної інфекції. Призначене лікування, а саме інгаляції, допомогло за 2 дні. Дитина перестала кашляти! Всім рекомендую цього лікаря!
Ганна
Дитячому лікарю Нелідовій Тетяні Валентинівні я повністю довіряю ,найцінніше-здоров'я мого маляти. Вона дуже компетентна в питаннях педіатрії. У неї на прийомі завжди виникає багато питань та невпевненість в своїх діях, але вона завжди відповість і підтримає . Дуже вдячна за її підтримку та розуміння!
Жанна
Педіатр Нелідова Тетяна Валентинівна – лікар , якому можно довірити здоров’я своєї дитини.Ми не один раз зверталися до нею як за допомогою так і за консультацією.Багато питань виникали стосовно вакцинацій, і на всі питання вона знаходила правильні відповіді.
Тетяна
Не легко було знайти гарного педіатра у нашому місті. Після багатьох невдалих спроб ми звернулися до Світлани Віталіївни. Вона допомогла нам подолати інфекцію верхніх дихальних шляхів. Син залишився задоволеним спілкуванням, а я вичерпною консультацією і ефективним лікуванням.
Педіатр
Лікар Рудакова Світлана Віталіївна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі педіатрії. Консультує молодих батьків щодо грудного вигодовування, виховання та догляду за дитиною. Проводить оцінку фізичного і психологічного стану дитини. У своїй роботі використовую сучасні терапевтичні методи. Проводить профілактичні заходи, діагностує інфекційні захворювання у дітей, проводить вакцинації, лікує гельмінтози.
Педіатр
Доктор Нелідова Тетяна Валентинівна – педіатр. Лікар загальної практики. Спеціалізується на дитячих захворюваннях. Приймає новонароджених дітей, проводить індивідуальні огляди. Консультує батьків у загальних питаннях по здоровому вихованню. Проводить ранню діагностику, визначає причини відхилень, розробляє індивідуальні схеми лікування. Приймає у приватному порядку. Спеціалізується на інфекційних, простудних та вірусних захворюваннях. Допомагає визначити алерген та розробити схему підвищення імунітету.
вул. Замостянська, 20А/43
Доктор проводить діагностику та лікування неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з нейропатичним болем, порушенням нюху, епілептичними припадками, непритомністю, денною сонливістю та порушенням сну, порушенням роботи кишечника та сечового міхура.
Лікар Царенко Андрій Анатолійович, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Проводить консультації пацієнтам із захворюваннями профільних органів. Діагностує та лікує пацієнтів з хворобами вуха, горла та носа. Проводить видалення чужорідного, стороннього тіла з вуха та носа, виконує продування вух. Лікує гайморит, фарингіт, ларингіт, тонзиліт та шум у вухах.
Ендокринолог
Доктор Хмеляр Катерина Василівна – ендокринолог. Спеціалізується на захворюваннях щитовидної залози. Діагностую порушення на ранніх стадіях розвитку. Перевірює функціональне призначення органу, визначає рівень вироблюваних гормонів. Проводить первинну діагностику, розробляє індивідуальні профілактичні методи. Лікує цукровий діабет, зайву вагу тіла та інші захворювання, викликані порушеннями зі стороні щитовидної залози. Приймає у приватному порядку за попереднім записом.
вул. Соборна, 46 А
Доктор Оперчук Дмитро Олександрович – уролог, с багатовіковим досвідом роботи. Спеціалізується на захворюваннях сечостатевої системи. Допомагає чоловікам позбавитись від неприємних симптомів та повністю подолати хворобу. Лікар розробляє індивідуальні схеми терапії, що підвищує їх ефективність. Спеціалізується на лікуванні хвороб як гострої, так і у хронічній стадії. Приймає пацієнтів у приватному порядку. Постійно підвищує кваліфікацію, працює с інноваційними методами лікування.
Онколог, Хірург
Лікар Шевня Богдан Петрович спеціалізується в області хірургії та онкології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам, хворим на онкологічні захворювання. Лікар проводить скринінг раку, визначає лікувальну тактику новоутворень з вибором консервативного чи оперативного методу, діагностує пухлини. Спеціалізується на видаленні доброякісної пухлини молочної залози та видаленні дороякісних та злоякісних пухлин середостіння. Має вищу категорію з онкохірургії. Головний лікар МЦ Альтермедіка.
Врач общей практики, семейный врач
Виконує усі види профілактичних оглядіі: пальпація ОБП, отоскопія, ларингоскопія, офтальмоскопія, спірометрія, ЄКГ. Довідка в садок, школу.
вул. Олександра Довженка, 36
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань очей. Спеціалізується на хірургічному та лазерному лікуванні глаукоми та катаракти. Виконує офтальмоскопію очного дна. Проводить видалення стороннього тіла з ока. Лікує астигматизм, косоокість, короткозорість, далекозорість та халязіон.
вул. Зодчих, 7
Балинська Вікторія Сергіївна
Лікар здійснює прийом дорослих та дітей із захворюваннями очей. Виконує офтальмоскопію очного дна та очну тонометрію. Проводить видалення стороннього тіла з ока. Займається лікуванням короткозорості за допомогою лазера. Також лікує косоокість, далекозорість, халязіон та амбліопію.
вул. Зодчих, 7