Врачи в Днепре (Новокодакский район)
О.В.
Лікар компетентний. Все вислухала, провела огляд дитини, призначила дообстеження. Прописала ліки для усунення основної проблеми. Лікування виявилося ефективним. Буду в подальшому спостерігатися, та рекомендуватиму усім знайомим.
Віка
Дуже людяна, і приємна у спілкуванні. Уважно вислухала, пояснила все необхідне і відповіла на всі питання. Що важливо, зосередилася не на діагнозі з яким прийшла, а на суті проблеми, яка виявився в зовсім іншому. Фахівця однозначно рекомендую!
Ірина
Сподобалося, привітна і, як фахівець, і як людина хороша. Довго шукала кваліфіковано спеціаліста, змінила трьох лікарів, аж поки не потрапила на прийом до Катерини Сергіївни. Надалі буду консультуватися та лікуватися у неї!
Анастасія
Уважний, акуратний, чудовий професіонал своєї справи. Рекомендую всім! Вперше звернулася до Катерини Сергіївни більше 2-х років тому з певною проблемою. Успішно і швидко все вилікували, тепер консультуюся тільки у неї! Буду рекомендувати!
Сертифицированный специалист по кольпоскопие, проводит диагностику и лечение патологий шейки матки, используя для этого современные методы (кольпоскопия, биопсия шейки матки, электрическая коагуляция, радиоволновое лечение патологий шейки матки).
Педиатр
Врач специализируется на выявлении, профилактике и лечении заболеваний у детей и подростков. Занимается оформлением медицинской документации, составлением календаря прививок, подбором диеты для детей. Принимает пациентов с гастритом, кожными высыпаниями, бронхиальной астмой, хроническим бронхитом, корью, ветрянкой, скарлатиной, ОРВИ.
Профессиональное и заботливое отношение к каждому пациенту. Детям до 14-ти лет – бонус!