Головатий Василь Зеновійович
УЗД-фахівець
                                                                                                                    Лікар спеціалізується в області ультразвукової діагностики. Проводить ультразвукове дослідження органів черевної порожнини і малого тазу, щитовидної залози, нирок, печінки, підшлункової залози, сечового міхура, молочних залоз, апендикса, судин шиї та голови, лімфовузлів, м’яких тканин, органів калитки, простати тощо. Бере участь у міжнародних конференціях та семінарах.
                або звертайтеся за телефоном:
                                Лікар працює в клініках:

Тернопіль
        вул. Качали, 5

Тернопіль
        пр-т Степана Бандери, 41

Mary Marysiuk

25 квітня '19р.

Сподобалось:клініка , яка спеціалізується на багатьох відділеннях . Сюди можна звернутися з будь якою проблемою
Подобається, що в клініці чисто та охайно, видно і помітно сервіс та стерильність.
Робила тут узд, спеціалісти -професіонали своєї справи. Все було швидко та якісно з гарними та приємними емоціями
Не треба чекати в чергах
Ціни доступні
    Марія Вітишин

19 квітня '19р.

мені сподобалася і атмосфера і обслуговування.робила узд обох колін 250грн.лікар все розказав.його опис збігся з описом лікаря Тхорик О що по Пирогова.тобто професійність лікарів на одному рівні.ціна в Оксфорді краща.чистота і обслуга переважає в Оксфорді.
    Іванка

04 березеня '19р.

Коли мені призначили УЗД, обирала місце де його зробити за декількими параметрами, один з яких був досвід лікаря. Тому обрала саме цього спеціаліста. Сама процедура займає десь 15 хвилин, ще хвилин 10 лікар друкує результати. Все швидко, сучасно,. На всі мої питання я отримала відповіді.

- УЗД органів черевної порожнини
 - УЗД органів малого тазу
 - УЗД щитовидної залози
 - УЗД нирок
 - УЗД печінки
 - УЗД підшлункової залози
 - УЗД сечового міхура

- 2015 р. – навчання у Тернопільському державному медичному університет ім. І.Я.Горбачевського, лікувальна справа;
 - 2017 р. – інтернатура за спеціальністю «Загальна практика сімейна медицина» на базі Херсонської міської клінічної лікарні ім.. А. і О. Тропіних.

Курсі
- 2017 р. - отримав сертифікат за спеціальністю «Ультразвукова діагностика»;
 - 2018 р. – участь у міжнародній конференції: «Неінвазійна ультразвукова діагностика онкологічних захворювань».

Схожі спеціалісти:

УЗД-фахівець