Сторінка 93. Приватні лікарі у Львові

Игорь
Я лишь однажды у Андрея Владимировича проходил лечение, но хорошо запомнил! Мне его товарищ один посоветовал, которого он быстро вылечил. Я тоже доволен помощью этого врача-уролога, спасибо!
Андрій Володимирович займається лікуванням хвороб сечовидільної системи. Лікує захворювання нирок, органів мошонки, передміхурової залози. Проводить оперативні втручання з приводу фімозу, гідроцеле. Веде консультативний прийом.
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45а/9 р.Шевченківський
Лікар-ендоскопіст, лікар ультразвукової діагностики
Лікар здійснює діагностику і лікування захворювань за допомогою ендоскопічного обладнання.
Сімейний лікар
Сімейний лікар
Нейрохірург
Педіатр
Пластичний хірург
Висококваліфікований лікар з численною кількістю курсів, семінарів та конференцій. Спеціаліст, що надає широкий спектр послуг з максимально точним результатом. Лікар знає як вирішити будь яку задачу. З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Львів вул. Генерала Юнаківа 9 р.Залізничний
Пластичний хірург
Львів вул. Генерала Юнаківа 9 р.Залізничний
УЗД-спеціаліст
Горічко Іванна Володимирівна — лікар з ультразвукової діагностики, що поєднує високу професійну підготовку з відповідальним ставленням до своєї роботи. Виконує детальні й достовірні ультразвукові обстеження внутрішніх органів та систем, що суттєво сприяє точному встановленню діагнозу та подальшому плануванню лікування. Іванна Володимирівна відзначається уважністю, вмінням чітко й доступно пояснити результати пацієнтам та забезпечити комфортну атмосферу під час обстеження. Використовує сучасне діагностичне обладнання, що дозволяє отримувати максимально точні результати.
Візняк Тетяна Богданівна — це надійний провідник у світі жіночого здоров'я, який з увагою та турботою підтримає вас на кожному етапі життя. Вона не лише лікує, але й допомагає зберігати баланс, гармонію та впевненість у собі. Завдяки її професіоналізму і чуйному підході ви отримуєте не тільки медичну допомогу, а й душевний комфорт. Тетяна Богданівна піклується про ваше здоров'я у періоди вагітності, менопаузи, а також допомагає планувати сім'ю, даруючи підтримку та довіру в найважливіших питаннях. З нею ви завжди відчуваєте себе у безпеці і з впевненістю дивитесь у майбутнє.