Сторінка 5. Неврологи у Львові
Знайдено 74 лікаря
Алексей
Мучился от мигрени. Пришел к этому врачу, через неделю забыл, что болело)
21 липня '16 г.
Олег
Місяць назад звернувся з скаргами неконтрольованих нервових зривів. Після 2 тижнів призначеного лікування вже був помітний результат.
Станислав
Понравиля подход к пациенту. Да и лечение она провела быстро и хорошо.
01 червеня '16 г.
Роман
Мартиненко дуже тактовний, культурний і компетентний лікар. Можете не сумніватися – вона уважно вислухає, підтримає, вилікує. Я у неї лікувався, так що знаю що говорю
23 вересня '16 г.
05.05.2017
Гевʼяк Орест допоміг мені у лікуванні такої складної хвороби як недостатність кровопостачання головного мозку. Стадія у мене була не запущена, проте захворювання саме по собі є складним. Орест призначив комплексне, дієве лікування. Мій стан значно покращився завдяки цьому лікарю.
12.05.2017
Уже у літньому віці у мене почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Хронічна ішемія головного мозку могла призвести до інвалідності. Тому я безмежно вдячний Гевʼяку Оресту за своєчасне діагностування хвороби та за ефективне лікування. Тепер моє життя в безпеці.
Палинская Виктория Игоревна специализируется на лечении рассеянного склероза, мышечной дистрофии, черепно-мозговых и травм спинного мозга. Лечит инсульты и постинсультные состояния, хронические нарушения кровотока, болезнь Альцгеймера, ревматизм, ревматоидный артрит, системная красная волчанка. Доктор также предоставляет услуги по лечению хронического бронхита, альвеолита, гастрита, энтеро-колита, гломерулонефрита, пиелонефрита, сахарного диабета, зоба, миомы матки, бесплодие. Ведет детей с ДЦП, аутизмом, эпилепсией. Является автором многих научных работ, в том числе патентов и авторских прав.
Невропатолог
Дитячий невролог, дитячий психіатр
Дворняк Олександра Володимирівна
Лікар-дитячий невролог спеціалізується на лікуванні епілепсії, церебрального паралічу, вегетосудинних розладів та неврозів у дітей. Використовує сучасні методи рефлексо-, магніто- та фітотерапії. Має понад 20 років досвіду й активно займається питаннями дитячої реабілітації.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-03-21
Дитячий психіатр, невролог
Лікар спеціалізується на дитячій неврології. Таїсія Анатоліївна веде пацієнтів з парезами, ДЦП, епілепсію, різними невритами, больовими синдромами, розладами сну, вегето-судинною дистонією.
Консультація 1350/1800 грн.
Нейрохірург
Флис Юрій Володимирович
Спеціалізується на лікуванні радикулопатій, дорсалгій, вертеброгенних синдромів, поліневропатій та дегенеративно-дистрофічних захворюваннях хребта. Постійно удосконалює свої знання і вміння різноманітними курсами та тренінгами, вебінарами.
Невролог, психіатр, лікар фізичної та реабілітаційної медицини
Лікар спеціалізується на неврології. Займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань центральної та периферичної нервової системи. Христина Вікторівна постійно удосконалює свої знання і навички проходячи тематичні курси підвищення кваліфікації.
Консультація 1050/1400 грн.
Лікар функціональної діагностики, невролог
Лікує судинні захворювання головного мозку, наслідки перенесеного інсульту, черепно-мозкових травм, синкопальні стани (стан з втратою свідомості), мігрень, постійні головні болі, епілепсію, остеохондроз, Ішіас, люмбаго, радикуроневрит, захворювання периферичної нервової системи та ін. Співавтор наукових 11 наукових статтей у фахових виданнях. Володіє англійською мовою
Лікар функціональної діагностики
Мартинович Мирослава
Мирослава Романівна - висококваліфікований лікар функціональної діагностики, невролог з багаторічним досвідом роботи, проводить оцінку та інтерпретацію результатів електронейроміографії (ЕНМГ) – методу оцінки стану м’язів, нервів та нервових клітин, які їх контролюють. Визначає стан периферичної нервової системи при міжхребцевих килах , спадково-дегенеративні захворювання (міопатії,спінальні аміотрофії, неавральні аміотрофії, міотонії, міастенії)
Вівчар Роман Ярославович
Висококваліфікований спеціаліст з діагностики та лікування хвороб центральної, периферійної та вегетативної нервової системи, в тому числі хвороби Паркінсона. Має великий клінічний, педагогічний, науковий досвід у різних галузях неврології. Стажувався в університетських клініках Європи (в т.ч. Австрії та Польщі). Володіє методиками блокад, мануальної терапії.