Сторінка 4. Гастроентерологи у Львові
Егор
Проводит недорогую и качественную диагностику.
03 серпня '16 г.
Наталья
Это чудесный доктор, помогла мне при болях в желудке.
Світлана
Дитині стало краще. Я дуже за це вдячна.
Дуже хороший лікар, приємна людина, допомогла у лікуванні рефлюксної хвороби. Три тижні лікарі різні лікували від кашлю і причини не шукали, а просто пічкали таблетками. А Мар'яна Михайлівна знайшла причину кашлю і це виявився шлунок! Дякую! Зараз почуваю себе набагато краще!
08.05.2017
Проблеми з органами травлення почалися у мене в студентські роки. Яріш Тетяна допомогла мені наладити процеси шлунково-кишкового тракту. Також дала багато корисних рекомендацій по харчування. Зараз я вже здорова, завдяки кваліфікованому медику, Яріш Тетяні.
15.05.2017
Виразка дванадцятиперстної кишки з’явилася у мене не дуже давно. Я зразу записалася на консультацію до Яріш Тетяни. Призначене нею лікування і дієта допомогли мені ви здоровіти. Тетяна - досвідчений лікар. Я щиро вдячна цій людині за допомогу.
Гастроентеролог, терапевт
Дерев’ягіна Марія Романівна
Дитячий хірург
Лукавецький Ігор Васильович
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Терапевт, гастроентеролог, дієтолог, нутриціолог
Садницька Юлія Ігорівна
Краще попередити захворювання, ніж його лікувати. Лікування захворювань шлунково-кишкового тракту потребує комплексного підходу , лише завдіки цьому можна добитись успіху та виздоровіти.
Записатися на прийомЗа неділю записан 1 пацієнт
Гастроентеролог
Кравчук Станіслав Леонідович
Лікар спеціалізується в області гастроентерології. Виконує УЗД органів черевної порожнини, сечовидільної системи та щитовидної залози.
Гастроентеролог дитячий
Волощук Віта Богданівна
Лутчин Ольга Миколаївна
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Приймає пацієнтів зі шкірними висипаннями, високою температурою, кашлем, печією, харчовими отруєннями, безсонням. Проводить профілактичні медичні огляди. Консультує з питань вакцинації, складає індивідуальні графіки щеплень.
Львів
м. Трускавець, вул. Біласа, 12 А
Гастроентеролог, терапевт
Діянич Тетяна Іванівна
Практичний досвіт та сучасні підходи до роботи у галузі гастроентерології. На її рахунку безліч консультацій та результативних лікувань. Лікар знає як вирішити будь яку задачу. З нею Ваше здоров’я в безпеці!