Гастроентерологи у Тернополі

Консультація гастроентеролога в кліниці «Оксфорд медікал (Oxford Medical) на Руській» 690
Консультація гастроентеролога в клініці «Oxford Medical» 690
Консультація гастроентеролога в кліниці «Шпиталь Шептицького у Тернополі» 650
Фільтр: (Знайдено 6 лікарів 2 відгука)
Знайдено 6 лікарів
2 відгука
Сортування
Надія
Доброго дня. Перший раз довелося побувати на прийомі у цього лікаря з чоловіком. Скромна, толерантна, вихована людина, яка знає, яке місце вона посідає в даному центрі. До здоров"я пацієнта підходить психологічно підготовляючи його.Рекомендує по професійному щодо даних обстежень, які потрібно пройти, кожному обстеженню є аргумент з точки медицини щодо даної паталогії. Лікар грамотний і знаючий. Бажаю продовжувати і розвиватися у по даній спеціальності. Успіхів і здоров'я Уляні Михайлівні. Бажаю кожному потрапити на прийом до цього лікаря.
11 травня '18 г.
Михайло
За 15 років мого лікування перший раз потрапив на прийом до молодого лікаря Уляни Михайлівни.Ще такої консультації і обстеження щодо мого здоров'я не проводив навіть лікар з 20- річним стажем своєї праці. Хочу подякувати лікарю і розвиватися далі у галузі медицини.
11 травня '18 г.
Гастроентеролог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура та печінки. Приймає пацієнтів з печією, відчуттям важкості та болю в кишечнику, шкірними висипаннями неінфекційної природи, систематичним здуттям живота. Регулярно підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Гастроэнтеролог
Лікар Сівірін Інна Олександрівна має 14-річний досвід, гастроентеролог, має першу категорію. Фахівець надає послуги з первинної діагностики та подальшого спостереження при хронічних захворюваннях, дає рекомендації щодо харчування, що необхідно для попередження загострення патології. До компетенції лікаря входить лікування гастриту, панкреатиту, дискінезії жовчовидільних шляхів, холециститу, коліту, виразкового ураження слизової оболонки шлунково-кишкового тракту, гепатиту, дуоденіту, порушень мікрофлори кишечника.
Сімейний лікар
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23
Гастроентеролог
Тернопіль вул. Руська, 17
Терапевт, гастроентеролог
Ганна Олександрівна - лікар-терапевт, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектра внутрішніх захворювань, зокрема серцево-судинних, дихальних, шлунково-кишкових та ендокринних патологій. Уважна до кожного пацієнта, з індивідуальним підходом, дотримується принципів доказової медицини, вміє працювати з хронічними пацієнтами та надавати паліативну допомогу. Прагне постійного професійного розвитку та забезпечення максимально комфортного лікування.
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23