Сторінка 2. Акушери-гінекологи у Львові
Знайдено 74 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
26.03.2017
Галина Василівна допомогла мені подолати анемію у період вагітності. Після певних діагностик вона призначила мені лікування. Згодом, мій стан покращився. А головним було те, що лікування було безпечним для дитини. Я вдячна Галині Василівні за кваліфіковану допомогу.
02.04.2017
Спостерігалася у Піцик, коли була вагітна. Про лікаря можу сказати, що вона уважна, дає цінні поради. Також хочу відзначити, що непотрібних аналізів, як часто роблять інші лікарі, вона не призначає. Вагітність пройшла непомітно і без ускладнень, але під час пологів виникли деякі труднощі. Галина Василівна швидко все вирішила. У мене тепер є здоровий син.
Наталія Ярославівна
понравился прием.
отдельно благодарна Ирине Ярославовне за хороший подход к пациентам!
22 вересня '16 г.
Варвара
Несколько раз была на консультации. Все устраивает
10 травня '16 г.
Яресько
Воспользовались с мужем услугами врача-репродуктолога Кожема Ирины Ярославовны. Теперь нашему счастью нет предела. Советуем всем, у кого есть проблемы с рождением ребенка, обращайтесь к Ирине Ярославовне.
Тетяна
Помагає насправді розібратися в проблемі
09 жовтня '17 г.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, лікар ультразвукової діагностики, сертифікований спеціаліст пренатальної діагностики (FMF), кандидат медичних наук. В сферу практичної діяльності лікаря входить лікування хвороб гінекологічного профілю. всебічна терапія інфекційних та запальних процесів, лікування ендометріозу, патології шийки матки, нормалізація менструального циклу, консультації з приводу безпліддя, планування та ведення вагітності. Проводить УЗД у всіх триместрах вагітності, доплерометричне обстеження фетоплацентарного кровоплину, дослідження біофізичного профілю плода.
Акушер-гінеколог, Лікар УЗД (скринінг вагітних)
Лікар акушер-гінеколог та лікар УЗД, к.м.н., лікар пренатальної діагностики. 25 років стажу. Навчалася та працювала у провідних медклініках м. Києва.
Стажувалася з ендокринної гінекології, лікування патологій шийки матки. УЗД дослідження є улюбленою справою, останні 15 років проводила діагностику вагітних та гінекологічних пацієнток
Акушер гінеколог, ендокринолог, лікар УЗД
Котоній Наталія Сергіївна
Акушер-гінеколог, маммолог, лікар ультразвукової діагностики
Козицька Соломія Іванівна
Генетик, акушер-гінеколог
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, лікар генетик вищої категорії, проводить медико-генетичне консультування вагітних. Мар'яна Михайлівна займається визначенням показників та проведенням інвазивної допологової діагностики у вагітних групи ризику, планування, обстеження вагітності у сім'ях при наявності спадкової патології, невиношуванням вагітності та непліддям невстановленого генезу, порушенням менструальної функції.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД
Лікар акушер-гінеколог першої категорії. Веде консультативний прийом. Консультує з приводу гінекологічних захворювань і планування сім'ї. Виконує ведення вагітних протягом усього терміну. Лікує інфекції, що передаються статевим шляхом, запальні та інфекційні захворювання жіночих репродуктивних органів, анемію у вагітних, загрози переривання вагітності. Проводить УЗД органів малого тазу, біопсію шийки матки, вишкрібання цервікального каналу та інші діагностичні та лікувальні процедури.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Оксана Ігорівна спеціалізується на гінекології та репродуктивній медицині. Надає послуги з ведення вагітності, лікування інфекційних та запальних захворювань, підбору методів контрацепції. Проводить кольпоскопію, забір аналізів, УЗД та ін.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Рудик Світлана Вікторівна — лікар-гінеколог та фахівець з ультразвукової діагностики, яка забезпечує комплексний підхід до жіночого здоров’я. Проводить діагностику та лікування гінекологічних захворювань, консультує з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї, а також здійснює ведення вагітності. У своїй роботі поєднує професіоналізм, відповідальність і сучасний підхід до лікування.
Скрипняк Святослава Романівна
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Лікар акушер-гінеколог, займається лікуванням запальних захворювань шийки матки, клімактеричних розладів, проблемами непліддя та іншими патологіями гінекологічної сфери.