Акушери-гінекологи в Чернівцях

Олена Петрівна
Отримала кваліфіковану допомогу за що хочу щиро подякувати медцентру та працюючим тут лікарям
Тамара
Очень приятный доктор. Буду обращаться еще для проф.осмотров.
Любов
Дуже приємна.. Лікар від Бога.. таких мало зараз
Маринчина Ірина Миколаївна
Мені все сподобалося, все добре. Мені все пояснила, надала необхідну інформацію про стан мого організму. Запропонувала додатково обстежитися на гормональний фон. Результати прийшли швидко, і лікар призначила лікування. Прийду ще!
Ірина Федорівна, завідувачка підрозділу гінекології в МЦ “Базисмед”, спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворюваннях у жінок. Лікарка виконує лікувальні процедури з використанням азоту на шийці матки.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Ірина Миколаївна, кандидатка медичних наук, спеціалізується на лікуванні захворювань репродуктивної системи у жінок, в тому числі безпліддям. Лікарка є провідною спеціалісткою з лікування гінекологічних захворювань. Володіє сучасними техніками пластичних оперувань зовнішніх статевих органів жінки. Займається веденням вагітних в МЦ “Базисмед”.
Консультація від 700
Чернівці вул. Рівненська, 5 А
Тамара Миколаївна, кандидатка наук, спеціалістка з лікування гінекологічних захворювань. Виконує малі оперативні втручання на матці та шийці матки. Лікує сечостатеві інфекції, нетримання сечі, розлади в клімактеричний період та ін.
Акушер-гінеколог, гінеколог-хірург
Світлана Альбертівна, завідувачка підрозділу хірургії МЦ “Базисмед”, спеціалізується на гінекологічних захворюваннях. Лікарка володіє сучасними методиками проведення оперативних ендоскопічних втручань, а також проведення реконструктивних оперувань статевих органів жінки.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД-діагностики
Ауріка Миколаївна є провідною спеціалісткою з ультразвукової діагностики вагітності та скринінгів вагітності. Єдина фахівчиня в Базисмеді, яка володіє методикою проведення соногістеросальпінгографії (ехогістеросальпінгографії). Здійснює консультації для пацієнток, яких турбують проблеми репродуктивного питання.
Акушер-гінеколог, гінеколог-хірург
Василь Олександрович - гінеколог-хірург в Базисмеді, який лікує найскладніші випадки за допомогою сучасної ендоскопічної хірургії - гістероскопії. Також лікар здійснює консультації з питань поліпів, міоматозних вузлів та інших новоутворень порожнини матки або шийки матки.
Чернівці вул. Рівненська, 5 А
Тетяна Олександрівна фахівчиня з лікування гінекологічних захворювань. До лікаря звертаються з лікування патологій шийки матки, гострих та хронічних запальних змін статевих органів, ендокринної патології та ін.
Чернівці вул. Рівненська, 5 А
Еріка Петрівна спеціалістка з ведення вагітних в Базисмеді, консультує пацієнток з питань гінекологічних захворювань. До лікарки звертаються з патологіями шийки матки, ускладненого перебігу вагітності, запальних процесів статевих органів, порушень менструального циклу та ін.
Чернівці вул. Рівненська, 5 А
Оксана Василівна спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних гінекологічних захворюваннях. Лікарка виконує встановлення внутрішньоматкових спіралей, а також їх видалення.