Сторінка 8. Акушери-гінекологи у Львові
Знайдено 74 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
26.03.2017
Галина Василівна допомогла мені подолати анемію у період вагітності. Після певних діагностик вона призначила мені лікування. Згодом, мій стан покращився. А головним було те, що лікування було безпечним для дитини. Я вдячна Галині Василівні за кваліфіковану допомогу.
02.04.2017
Спостерігалася у Піцик, коли була вагітна. Про лікаря можу сказати, що вона уважна, дає цінні поради. Також хочу відзначити, що непотрібних аналізів, як часто роблять інші лікарі, вона не призначає. Вагітність пройшла непомітно і без ускладнень, але під час пологів виникли деякі труднощі. Галина Василівна швидко все вирішила. У мене тепер є здоровий син.
Наталія Ярославівна
понравился прием.
отдельно благодарна Ирине Ярославовне за хороший подход к пациентам!
22 вересня '16 г.
Варвара
Несколько раз была на консультации. Все устраивает
10 травня '16 г.
Яресько
Воспользовались с мужем услугами врача-репродуктолога Кожема Ирины Ярославовны. Теперь нашему счастью нет предела. Советуем всем, у кого есть проблемы с рождением ребенка, обращайтесь к Ирине Ярославовне.
Тетяна
Помагає насправді розібратися в проблемі
09 жовтня '17 г.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Ковальчук Іван Володимирович
Навчався у ЛНМУ ім. Данила Галицького та пройшов на базі ФДПО даного університету відповідну спеціалізацію. Неодноразово стажувався за кордоном (зокрема у клініці Шаріте, Берлін). Учасник багатьох конференцій, автор наукових робіт. Перші 3 роки лікарської практики працював на базі пологового будинку №1 м. Львів.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Назарова Олександра
Олександра Сергіівна - лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, здійснює прийом пацієнток із гінекологічними захворюваннями. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу, щитовидної залози та молочних залоз, веде облік вагітних. Проводить біопсію ендометрію, кольпоскопію, гістероскопію тощо
Лимар Василина Василівна
Акушер-гінеколог, гінеколог