Піцик Галина Василівна
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Лікар акушер-гінеколог першої категорії. Веде консультативний прийом. Консультує з приводу гінекологічних захворювань і планування сім'ї. Виконує ведення вагітних протягом усього терміну. Лікує інфекції, що передаються статевим шляхом, запальні та інфекційні захворювання жіночих репродуктивних органів, анемію у вагітних, загрози переривання вагітності. Проводить УЗД органів малого тазу, біопсію шийки матки, вишкрібання цервікального каналу та інші діагностичні та лікувальні процедури.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
26.03.2017
30 листопада '-1р.
Галина Василівна допомогла мені подолати анемію у період вагітності. Після певних діагностик вона призначила мені лікування. Згодом, мій стан покращився. А головним було те, що лікування було безпечним для дитини. Я вдячна Галині Василівні за кваліфіковану допомогу.
02.04.2017
30 листопада '-1р.
Спостерігалася у Піцик, коли була вагітна. Про лікаря можу сказати, що вона уважна, дає цінні поради. Також хочу відзначити, що непотрібних аналізів, як часто роблять інші лікарі, вона не призначає. Вагітність пройшла непомітно і без ускладнень, але під час пологів виникли деякі труднощі. Галина Василівна швидко все вирішила. У мене тепер є здоровий син.
- Консультація акушера-гінеколога
- Мазок на флору (гінекологічний мазок)
- Ведення вагітності
- Профілактика ЗПСШ
- 2001 р. - Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького, за спеціальністю "Лікувальна справа".
Курси
- Курс за темою "Планування сім'ї";
- 2013 р. - Семінар за темою "УЗД, Доплерометрія в акушерстві та гінекології. Онкогінекологія";
- 2001 р. - ТУ за темою "Кольпоскопія у ранній діагностиці раку шийки матки";
- Семінар за темою "Фармакологія в акушерстві та гінекології".
Участь в асоціаціях
- Член Асоціації акушерів-гінекологів України.
Схожі спеціалісти:
Репродуктолог
Акушер-гінеколог, дитячий та підлітковий гінеколог, лікар УЗД