Дякунчак Юлія Романівна

Лікар другої категорії
Кандидат медичних наук
Дякунчак Юлія Романівна – лікар гінеколог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних гінекологічних захворювань, проводить УЗД ОМТ, володіє сучасними методиками естетичної гінекології – плазмоліфтинг та пілінг інтимної зони, інтимна контурна пластика, ботулінотерапія при нетриманні сечі. Місія – дбати про здоров’я, красу і впевненість пацієнток, створюючи атмосферу легкості та комфорту, де кожен візит сприймається, як зустріч із хорошою подругою.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Львів вул. Угорська, 12 р.Сихівський

Мар'яна
21 березеня '20р.
Гарний гінеколог Юлія Романівна Дякунчак, кому потрібна консультація раджу звертатися, все дуже якісно та відповідає європейським стандартам медицини.
Світлана
01 березеня '20р.
Хочу поділитися враженнями про візит до лікаря гінеколога Дякунчак Юлії Романівни, яка проводила мені радіовидалення ерозії. В цілому мене задовольнив результат та і ставлення до пацієнтів дуже уважне.
Анастасія
19 листопада '20р.
Дуже задоволена візитом до Юлії Романівни. Все пройшло чудово: вона розуміюча, чуйна, приймаюча, приємна, все робить акуратно та професійно. З нею комфортно і зовсім не страшно. Однозначно рекомендую!
Олена
31 січня '20р.
Рекомендую
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2015 р. – Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького.

Курси підвищення кваліфікації

• 2017 р. – Навчання у Школі Репродуктології МЦ Інтерсоно, м. Львів.
  • 2018 р. – Курс на тему Інтимна гінекологія та вульвовагінальна естетика, м. Київ.
  • 2019 р. – Курс на тему Кольпоскопія в діагностиці, нормі та патології шийки матки, м. Львів.
  • 2020 р. – Школа штудерної ультразвукової діагностики, м. Львів.
  • 2020 р. – Курс по темі, Інтимна контурна пластика та застосування філерів, мезонітій та PRP у гінекології, м. Київ.
  • 2021 р. – учасниця 5-го Всесвітнього конгресу з естетичної гінекології, ESAG, Афіни
  • 2022 р. – тематичні курси по УЗД, Національний університет охорони здоров'я України ім. П.Л. Шупика.
  • 2022 р. – учасниця 18-го Всесвітнього конгресу з питань Менопаузи, IMS, Лісабон (18-th World Congress on Menopause, EACCME, Lisnon, Portugal).
  • 2022 р. – учасниця 20-го Всесвітнього конгресу з питань гінекологічної ендокринології, ISGE, Флоренція.
  • 2023 р. – учасниця 7-го Всесвітнього конгресу Європейської асоціації естетичної гінекології, Лондон (Surgical masters class on 7th World congress European society of Aesthetic Gynecology, December 2023 London, England).
  • 2023 р. – учасниця 24-го Всесвітнього конгресу з питань акушерства та гінекології FIGO, Париж.

Участь в асоціаціях

• Член Асоціації естетичної гінекології та андрології

Акушер-гінеколог надає послуги

• Консультація гінеколога
  • Гістероскопія
  • Гістерорезектоскопія
  • Конизація шийки матки лазером
  • Лікування ерозії шийки матки лазером
  • Ексцизія шийки матки радіохвильовим методом
  • Лазерне роз'єднання синехій зовнішніх статевих органів
  • Відбілювання інтимної зони лазером
  • Лікування вагінальної атрофії лазером
  • Лікування опущення піхви та матки лазером
  • Лікування нетримання сечі лазером
  • Корекція малих статевих губ
  • Плазмоліфтинг у гінекології
  • Інтимна контурна пластика
  • Контурна пластика великих статевих губ або точки G
  • Видалення папілом в інтимній зоні
  • Видалення кондилом лазером
  • Видалення післяпологових рубців лазером
  • Видалення поліпів в матці лазером
  • Видалення поліпа цервікального каналу
  • Видалення кісти бартолінової залози
  • Бужування цервікального каналу
  • Хірургічне видалення кіст стінок піхви
  • Відновлення дівочої пліви
  • Розтин абсцесу бартолінової залози
  • Кольпоскопія
  • Аспіраційна біопсія ендометрію
  • Інструментальна біопсия ендометрію
  • УЗД органів малого тазу
  • Лазерне інтимне омолодження на апараті Fotona
  • Безопераційна корекція стресового нетримання сечі
Схожі спеціалісти:
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець