Корінець Ярослав Миколайович

Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, Генетик
Ярослав Миколайович лікар УЗ-діагност проводить обстеження вагітності, обстеження органів малого тазу, внутрішніх органів, щитовидної залози, грудних залоз, ЕХО-КГ, проводять медико-генетичне консультування сімей. Має першу кваліфікаційну категорію та ступінь кандидата медичних наук.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Олена
06 вересня '24р.
Дуже фаховий спеціаліст
26 січня '18р.
Фахівець своєї справи!!!!!!
галина
04 грудня '17р.
Лікар старанно та відповідально ставиться до узд, яке проводить.Через, що воно триває довше,ніж у інших уздистів. мінус: не потрапиш на призначений час. В заключені пише діагноз з того, що бачить, нічого не перебільшує.
27 лютого '17р.
Прекрасний лікар і спеціаліст. Рекомендую,бо дійсно знавець від Бога!
Іван
19 листопада '16р.
У Ярослава Миколайовича не існує труднощів інтерпретації результатів дослідження. На особистому прикладі переконався, що виписаний їм висновок може мати вирішальне значення при постановці діагнозу.
Ганна
11 травня '16р.
Знаю Ярослава Миколайовича, як дуже досвідченого лікаря, та виховану людину. Всю вагітність була під його наглядом, задоволена його роботою.
Світлана
01 січня '19р.
З першою донечкою всю вагітність робила в нього УЗД задоволена його професіональністю.
Вікторія
12 липня '18р.
Найкращий лікар!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1984-1992 рр. – Чернівецький ДМУ, лікувальний факультет, спеціальність «лікувальна справа»;
  • 1992-1995 рр. – інтернатура за спеціальністю «акушер-гінеколог»;
  • Науковий ступінь - Кандидат медичних наук.

Курси підвищення кваліфікації

• 2001р . – підвищення кваліфікації з акушерства-гінекології та атестація на ІІ кваліфікаційну категорію
  • 2006 р. – підвищення кваліфікації з акушерства-гінекології та атестація на І кваліфікаційну категорію
  • 2011 р.– підвищення кваліфікації з акушерства-гінекології та атестація на вищу кваліфікаційну категорію
  • 2015 р. – курси підвищення кваліфікації з ультразвукової діагностики, м. Львів
  • 2015 р. – курси підвищення кваліфікації з акушерства та гінекології