Бабинець Іван Степанович
УЗД-спеціаліст
Доктор диагност, радиолог, проводит ультразвуковые исследования органов брюшной полости, урологии, гинекологии. Оказывает услуги по диагностированию заболеваний молочной, щитовидной и паращитовидной желез. Специалист в допплерографии сосудов (нижних и верхних конечностей, брюшного отдела аорты, ветви дуги аорты), мягких тканей лимфатических узлов. Бабинец Иван Степанович в в диагностирований заболеваний основывается на методы рентгенографии.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Олена
06 липня '18р.
Чудовий спеціаліст
Михайлик О.
05 липня '18р.
Я сама працівник медицини і можу оцінити роботу Івана Степановича на відмінно. На моєму первинному прийомі все було ясно, тактовно і коректно. Зараз у нас йде етап діагностики і лікар буде робити ще обстеженя. Думаю, що вона все у нас вийде. Дякую. .
Марченко І.
25 червеня '18р.
Бабинець Іван Степанович - кращий лікар, чудова людина, фахівець з великої літери! Уважний, завжди було все чітко і по справі. Додам сюди ще її професіоналізм, тактовність і готовність в будь-який час допомогти. Він - мій лікар! Дай бог здоров'я і довгих років в професії!
Марія
09 жовтня '18р.
Хороший спеціаліст, при обстеженні все ясно і чітко пояснює. Дуже приємний лікар.
Катя
08 вересня '18р.
Спеціаліст своєї справи,все чітко,ясно,і як людина хороший,підтримає,порадить,а що ще потрібно від лікаря?європейський стандарт у маленькій клініці
- 2008 р. - Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького, медичний факультет, лікувальна справа;
- 2010 р. - інтернатура за спеціальністю радіологія на базі Львівської обласної клінічної лікарні та кафедри радіології ЛНМУ.
Курси
- 2011 р. - "Актуальні проблеми ультразвукової діагностики". АРУ; УАФУД;УДК, м. Судак, Крим;
- 2011 р. - "Актуальні питання доплерографії". ХVІІ засідання УДК, м. Київ;
- 2011 р. - "Доплерівська ультрасонографія периферичних артерій, вен, аорти та її гілок", медичний ультразвуковий навчальний центр "Життя", м. Львів;
- 2012 р. - "Ультразвукова діагностика в уронефрології", Навчальний центр високих ультразвукових технологій. УДК, м. Київ;
- 2012 р. - "Сучасна ультразвукова діагностика молочних залоз та периферичних лімфатичних вузлів", тренінг-центр фірми Toshiba, м. Київ;
- 2012 р. - "Ультразвукова діагностика артерій та вен кінцівок", Український доплерівський клуб, м. Київ;
- 2012 р. - "IV Конгрес Української Асоціації фахівців ультразвукової діагностики". УАФУД; АРУ; УДК; АМІПТ; УАФЕК, м. Севастополь, Крим;
- 2013 р. - "Ультразвукова діагностика в онкогінекології", Навчальний центр високих ультразвукових технологій. УДК, м. Київ;
- 2014 р. - "Ультразвукова діагностика в онкогінекології", Навчальний центр високих ультразвукових технологій. УДК, м. Київ;
- 2014 р. - "Сучасна ультразвукова діагностика з доплерографією захворювань шлунково-кишкового тракту, гепатобіліарної системи та підшлункової залози", Навчальний центр високих ультразвукових технологій. УДК, м. Київ.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Черниговская
Шулявская
Схожі спеціалісти:
Хирург, Проктолог, Эндоскопист
Врач функциональной диагностики (только УЗИ сердца)
Акушер-гинеколог, УЗИ-специалист, Маммолог
Акушер-гинеколог, Репродуктолог, Гинеколог-эндокринолог, УЗИ-специалист