Лаборанты Одессы
| ПМФ. Консультація (друга думка, до 10 гістологічних скелець разом з відповідними парафіновими блоками або окремо до 10 парафінових блоків) в клинике «Больница Святой Екатерины» | 1280 - 1800 грн |
Юля
Дуже приємно, коли лікар не просто лікує, а дійсно піклується про пацієнта. Рекомендую всім, хто шукає компетентного та людяного спеціаліста.
Ника
Гарна лікар рекомендую
Марина С.
Мені дуже сподобався лікар! Все докладно, чітко і зрозумілою мовою пояснила. У мене лише позитивний досвід спілкування з цим фахівцем. Лікування дієве, зараз почуваюся значно краще! Надалі буду до неї звертатися. Рекомендую!
21.03.2017
Я дуже задоволена. Велике дякую! Все було оперативно, у зручний час. Консультація на найвищому рівні. Лікар мені сподобався, виписала лікування ефективне лікування. Зараз значно краще! Безперечно рекомендую!
Гастроэнтеролог
Автор и соавтор более 30 научных публикаций. Работала преподавателем кафедры ОНМед, консультантом поликлинического отделения Университетской клиники и Американского медицинского центра. Проводит консультации по специальности Гастроэнтерология с 2017 года. Свободно владеет и может проводить консультации на украинском, английском и русском языках.
Акушер-гинеколог, Гинеколог
Юля