Сторінка 2. Приватні лікарі у Львові

Тетяна
Пані Наталія не тільки першокласний професіонал , а й добра та чуйна людина . Призначила ефективне лікування та завжди зі мною на зв’язку. Професійно та точно дає відповіді на будь- які питання , що стосуються мого лікування. Рекомендую пані Наталію як лікаря-професіонала .
Андрій
Дуже рекомендую! Хворію багато років, але зараз можу завдяки Наталі Сергіївні контролювати свій стан
20 травня '25 г.
Тетяна
Дуже задоволена консультацією, чудовий лікар.
Галина
Рекомендую!!
Психіатр
Наталья Сергіївна - психіатр, лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні психічних розладів. До її компетенції входить робота з широким спектром станів, включаючи депресію, тривожні розлади, панічні атаки, біполярний розлад, а також допомога при кризових станах та стресі. Використовує комплексний підхід, поєднуючи медикаментозну терапію з психотерапевтичними методами, такими як когнітивно-поведінкова терапія тощо
25 січня '26р.
Гепатолог, інфекціоніст
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Гінеколог, Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних та гормональних порушень жіночої статевої системи, а також непліддя. Володіє досвідом у лікуванні захворювань шийки матки та наданні невідкладної медичної допомоги. Виконує хірургічні втручання, включно з малоінвазивним лікуванням патологій шийки матки, видаленням поліпів та вузлів, а також лабіопластикою. Має експертизу в лікуванні вузлової міоми матки та захворювань бартолінієвої залози. Професійний підхід лікаря поєднує сучасні методи діагностики, хірургії та естетичної гінекології для всебічної допомоги жінкам.
Судинний хірург, хірург
Лікар Мелень Андрій Петрович, кандидат медичних наук. Спеціалізується на вивченні, діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань вен. Проводить склеротерапію та мікрофлебектомію, займається перев'язкою трофічних виразок. Лікує варикоз та варикозне розширення вен, тромбофлебіт та флебіт. Член європейської асоціації судинних хірургів.
Хірург
Яринич Юрій Васильович – хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, завідувач хірургічним відділенням Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, де виконується весь спектр високотехнологічних, малотравматичних хірургічних втручань з приводу усіх видів гриж черевної стінки і діафрагми, захворювань жовчного міхура і шлунка, ожиріння та діабету
Львів вул. Личаківська, 26 (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону ) р.Личаківський
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог
Лікар консультує пацієнтів з приводу гінекологічних хвороб, спостерігає за перебігом вагітності, станом поду та матері. При цьому використовуються сучасні методи.
Психіатр
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних форм психічних розладів. Приймає пацієнтів з повною апатією або надмірною агресією, постійним відчуттям сонливості та тривожністю. Лікує галюцинації та параноїдальні ідеї, фобії, епілепсію, маніакально-депресивний психоз, посттравматичний синдром, неврози.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-24
Консультація 1600 грн (повторна - 1400 грн)
Судинний хірург
Олег Михайлович спеціаліст з хірургічного лікування патологій судин. Проводить хірургію судин нижніх кінцівок, хірургічні втручання на магістральних венах.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Кардіолог, Функціональний діагност
Лікар-кардіолог, функціональний діагност Огірко Олесь Богданович спеціалізується в області лікування та діагностики кардіологічних захворювань. Проводить лікування ішемічної хвороби, гіпертонії та інших кардіологічних хвороб. У роботі застосовує сучасні методи діагностики.
Львів вул. Угорська, 17 р.Сихівський
Судинний хірург, Флеболог
Лікар Трутяк Роман Ігорович – судинний хірург, флеболог. На протязі 9 років займається лікуванням судинних порушень. Спеціалізується на варикозному розширенні судин. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження розвитку тромбозів. Приймає у приватному порядку, виїжджає на дім.