Карташова Світлана Анатоліївна

Психолог, кандидат в психотерапевти
Кандидат медичних наук
Консультація від 1800; (сімейна 80 хв) - 3500 грн.
Світлана Анатоліївна - є засновниця студії, психолог, кандидат в психотерапевти, викладач, майстер йоги; проводить психологічну корекцію й психотерапію для дорослих з приводу панічних атак, фобій, біполярних розладів, всіх тривожних розладів, депресії, ОКР, соціофобій, РХП, РДУГ, психосоматичні захворювання. Психологічні консультації з приводу кризових станів, розлучень, втрати, проблем з комунікацією й самооцінкою. Бізнес тренінги. Ретрити. Групова терапія. Сімейна.

або звертайтеся за телефоном:

Графік роботи фахівця: Час роботи фахівця:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нед

Лікар працює в клініці:
Львів вул. Героїв УПА, 73 (корп. 10, пов. 2, код 319, каб. 8) р.Залізничний

Тарас
23 червеня '26р.
З великою вдячністю, теплом та приємними враженнями про студію ""Ганеша"". Для тих хто вагається, прояснюю важливість терапії, навіть з метою профілактики, бо ми не знаємо, які в нас нашарування негативного досвіду в середині організму. Щоб не ""вистрілило"" в незручний момент, коли не має дієвих інструментів стабілізації психіки. Я це говорю з позиції колишнього військового психолога, якого вчили мислити шаблонно, протокольно. Бо не маючи гнучкості та знань про першоджерела причин захворювання ми лікуємо симптоми. Людина-це енергоінформаційне поле - ось де витоки проблем. Адже академічна освіта цього не дає (з відомих причин).Ось і я, самотужки, не впорався зі своїм тривожним розладом та ПА, які з*явились після спектру захворювань. Не думайте, що за 1-2 відвідування ви впораєтесь. Накопичення пластів негативу відбувалось впродовж життя і тому потребує тривалої та виваженої терапії. Дякую Світлані Анатоліївній за терпіння, за системний підхід в стабілізації стану (діагностика, практики поєднані з остеопатією) та, найголовніше - відкриття нових знань, яке для мене стало захоплююче. Я змінив ставлення до себе самого та оточуючих. З*явилось бажання глибше пізнавати світ та закони Всесвіту. Шкодую за єдиним-не вдалось побувати на ретритах, щоб зануритись у весь спектр такого дивовижного процесу ментального зцілення. Команді бажаю всіляких гараздів та Божого благословення!Дякую! Відвідуючим - швидкого одужання та позбавлення ілюзорності! А мені вже потібно робити самостійні кроки.
Олександра
08 червеня '26р.
Дуже вдячна Світлані за підтримку і усі інсайти, які вдалося відкрити в нашій роботі. Вона - справжній професіонал своєї справи, видно як вона горить тим що робить і старається знайти особистий підхід до клієнта. Індивідуальні сесії зі Світланою, а також участь у груповому ретриті - це без сумніву одна з найкращих інвестицій в себе яку можна придумати!
Марта
01 червеня '26р.
Хочу щиро подякувати своєму психологу - Світлані, за підтримку протягом 2 років. Це була одна з найцінніших інвестицій у себе. Вона дуже допомогла мені пройти важкі та важливі етапи життя, краще розуміти себе і бути сильнішою. Безмежно вдячна Світлані за роботу та її людяність
Олена
30 травня '26р.
Дуже дякую Світлані Карташовій, яка допомогла мені зняти сильний тривожний стан. Терапії допомогли мені відчути внутрішній спокій, покращити психологічний стан. Вдячна за підтримку, розуміння та професійний підхід.
Владислава Риндя
17 травня '26р.
Була на сесії у Світлани Карташової. Це було трансформаційно. Дивує як працює поле, карти всі суміжні і говорять створили повну картину. І ще більше всього запамʼятався досвід коли Світлана вела нашу групу по медитації, це золоте сяйво промурашил І в процесі під світився за жим з яким тепер буду працювати) Дякую за цікавий і корисний досвід
Юліана Синявська
13 травня '26р.
Вже 10 місяців відвідую індивідуальну терапію, і за цей час побачила неймовірні зміни в собі. Завдяки Світлані , я стала набагато спокійнішою, впевненішою та стабільнішою. Це людина, яка створює таку атмосферу довіри й прийняття, що я можу відкрито говорити про найглибші переживання та отримувати справжню підтримку. Відкриваю в собі нові знання і все більше приймаю себе. Шикарний спеціаліст і чудова людина, яка допомагає не просто зрозуміти себе, а й знаходити внутрішню силу. Дуже вдячна за цей шлях і за кожну зустріч! З повагою,Юліанна
Яна
10 травня '26р.
Довго збиралася, але нарешті зайшла в студію. Життя заїло: фінанси не тішили, стосунки стали прісними, плюс постійна напруга в тілі. Подруга порадила Світлану Карташову - каже, вона не просто психолог, а ще й ігри веде, і йогу, і з грошима допомагає. Взяла участь у грі ""Ключі Долі"". Чесно, не очікувала, що через гру можна так глибоко в собі покопатися. Багато чого про себе зрозуміла. Потім була ""Сила Тяжіння"" - це вже про стосунки, дуже корисно. А окремо хочу сказати про роботу з фінансами. Ми не просто поговорили - ми виявили всі мої обмежуючі переконання. Їх виявилося стільки, що я була в шоці, бо навіть не підозрювала, що це взагалі працює. Але Світлана ще й пояснила закони фінансів, і ми розробили алгоритм, прийнятний саме для мене — як вийти на інший рівень. Я вже почала працювати за цією стратегією і бачу реальний результат за 2 місяці. Захотілося розказати, як це круто, з великою вдячністю до Світлани. А тепер ходжу на йогу в маленьку, камерну групу (не люблю, коли багато людей). Тому що, як виявилося - і я це реально помічаю тепер, - тіло теж не пускає в достаток і щастя. Після занять відчуваю, як усе вирівнюється. Дякую Світлані за підтримку!
Марія
05 квітня '26р.
Прийшла до психолога із проблемою самооцінки, труднощами еміграції та нервовим зривом. За короткий час Світлана допомогла мені впоратись із гострим станом, порадила дієві методи розслаблення. Зараз працюємо над більш глибокими пластами психіки. Дуже раджу спеціаліста. Також проходила курс Мета-когнітивні процеси (перший етап). Цікава методика. Спершу здається, що це якийсь брєд :), але потім помітила, що вправи роблять мене спокійнішою. Це спонтанне віршописання допомагає вивільняти емоції, що засіли далеко від поверхні.
Павло
29 серпня '25р.
Мені Світлана Анатоліївна дуже допомога. З нею йдеш поступово до її вирішення, є певна можлива гнучкість графіку. Ще дуже подобається, що вона не занадто серйозно все сприймає, але й емпатизує.
Павло
29 серпня '25р.
Ганна
17 листопада '24р.
Опинилася в ситуації коли здавалося що вже ніхто не чує твої молитви і прохання допомогти вижити.Тревожний розлад , панічні атаки не давали вижити у такий непростий час.Коли рідні люди ще більше занурювали глибше у кризу. Дійшло до нападів і психіатрії.Але це тільки пігулки які відключали.Потрібно було ще наново завести думки,мозок як вижити і жити. В цей час доля підштовхнула до Світлани Анатоліївни.. Величезна подяка
Катерина
30 серпня '21р.
Дуже вдячна Світлані Анатоліївній за чудові сеанси терапії. Для себе відмітила значні покращення свого психологічного стану і проблем. Спеціаліст, якому не важко довіритися і після прийому якого відчуваєш полегшення.
Мар'яна
22 липня '21р.
Не дуже вірила у психологію, поки не потрапила на перший прийом до Світлани Анатоліївни. Вона справжній професіонал від Бога, дуже приємна та ввічлива людина! Працювати з нею одне задоволення. Дуже задоволена результатом. Наполегливо рекомендую звертатися саме до Світлани Анатоліївни)
Уляна
16 липня '21р.
Хожу на терапію до Світлани Дуже задоволена З кожним сеансом пізнаю себе все краще і краще Терапія- досить довга робота над собою Але за допомогою різних практик які дає Світлана, відбувається неймовірна трансформація особистості Рекомендую:)
Ірина
03 липня '21р.
Гарний лікар, застосовує цікаві методики, які допомагають за малий час знайти ключ до проблеми; з першого сеансу позитивне враження!
Володимир
17 березеня '21р.
Приємний лікар ! Раджу, досить швидко вдалось розібратись із ситуацією
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1995 р. — ЛНУ ім. Т. Шевченка (Луганськ).
  • 2017 р. — ЛНУ им. Франка (Львів).

Курси підвищення кваліфікації

• Кататимно-Імагинативна психотерапія (Символдрама).
  • Універсальная йога.
  • Пропедевтика психіатричних розладів.
  • Кататимно-Імагинативна психотерапія психосоматичних розладів.
  • Т-ігри й МАК в психологічному консультуванні и психотерапії.

Участь в асоціаціях

• Дійсний член ГО «Інститут розвитку символдрами та глибинної психології».
  • Член Української Спілки Психотерапевтів.

Психолог, кандидат в психотерапевти надає послуги

• Індивідуальна сихотерапія;
  • родинна сихотерапія;
  • подружня психотерапія;
  • бізнес-тренінги;
  • групова терапія.

Психолог, кандидат в психотерапевти займається лікуванням захворювань

• психосоматичні розлади.Невротичні розлади;
  • страхи і фобії;
  • панічні атаки;
  • депресивні стани;
  • стресові ситуації;
  • безсоння;
  • нічні кошмари і страхи;
  • проблеми адаптації і прийняття рішень;
  • складні події та зміни в особистій, сімейній і професійній сферах;
  • проблеми вибору партнера, роботи, напрямки професійної діяльності та ін.;
  • нормативні сімейні кризи;
  • ненормативні сімейні кризи;
  • сімейно-сексуальні дисгармонії і труднощі в інтимному житті;
  • дискомфорт під час сексуальної близькості внаслідок різних причин;
  • психологічна травма внаслідок сексуального насильства в сім'ї та за її межами;
  • проблеми в сексуальних взаєминах після зради одного з подружжя.