Сторінка 6. Неврологи у Львові

Фільтр: (Знайдено 54 лікаря 11 відгуків) Сортування: (Рейтинг)
Алексей
Мучился от мигрени. Пришел к этому врачу, через неделю забыл, что болело)
Олег
Місяць назад звернувся з скаргами неконтрольованих нервових зривів. Після 2 тижнів призначеного лікування вже був помітний результат.
Станислав
Понравиля подход к пациенту. Да и лечение она провела быстро и хорошо.
01 червеня '16 г.
Роман
Мартиненко дуже тактовний, культурний і компетентний лікар. Можете не сумніватися – вона уважно вислухає, підтримає, вилікує. Я у неї лікувався, так що знаю що говорю
23 вересня '16 г.
05.05.2017
Гевʼяк Орест допоміг мені у лікуванні такої складної хвороби як недостатність кровопостачання головного мозку. Стадія у мене була не запущена, проте захворювання саме по собі є складним. Орест призначив комплексне, дієве лікування. Мій стан значно покращився завдяки цьому лікарю.
12.05.2017
Уже у літньому віці у мене почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Хронічна ішемія головного мозку могла призвести до інвалідності. Тому я безмежно вдячний Гевʼяку Оресту за своєчасне діагностування хвороби та за ефективне лікування. Тепер моє життя в безпеці.
Кардіолог, терапевт
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи. Також приймає пацієнтів з патологіями терапевтичного профілю. Проводить оцінку ризику розвитку тромбоемболії та інсульту. Успішно лікує гіпертонію, стенокардію, атеросклероз, нейроциркуляторну дистонію, ішемічну хворобу серця.
Львів смт Східниця, вул. Золота Баня, 2 А
Невролог, УЗД
Невропатолог
Лікар займається лікуванням та профілактикою неврологічних розладів. Займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з гострим порушенням мозкового кровообігу (включаючи наслідки інсультів: ішемічного, геморагічного, САК.)
Львів вул. Липова Алея, 15 р.Галицький (Центр)