Сторінка 2. Пародонтологи в Вінниці
Наукова ступінь
Категорія
Андрій
У Наталі Олександрівни я отримую стоматологічні послуги найвищого рівня. Це стосується якості всіх робіт, відношення до пацієнта. Для мене Деркач найкращий стоматолог, буду наполягати, щоб моя жінка також до неї перейшла лікуватись. Тут я знаю, що гроші будуть витрачені не даремно – 100%!
Тамила
Наталья Николаевна профессионал! Лечила и протезировала зубы в октябре, очень внимательное отношение к пациентам, особенно когда жутко боишься зубных врачей. Всегда позаботиться о своём пациенте, расскажет и объяснит курс лечения! Дальнейшее лечение только у вас.
Надія
Після лікування в нашій районній клініці зубний біль не припинився. Вирішила не ризикувати, записалась до Сподарук. Доктор встановила, що мені погано прочистили зуб. І довелося прибирати пломбу, чистити і пломбувати знову. Наталя зробила все швидко, зараз з зубом все в порядку.
09 жовтня '16 г.
Мирослава
Хочу висловити величезну подяку Наталії Олександрівні! Протягом місяця їздила до неї на прийом і вилікувала всі проблемні зуби. На завершення, відбілювання зробила. Дуже відповідально доктор ставиться до своєї роботи.
26 жовтня '16 г.
Лікар Деркач Наталія Олександрівна спеціалізується в області стоматологїї. Проводить пломбування зубів та ендодонтичне лікування кореневих каналів зуба, швидке та безболісне лікування карієсу на всіх стадіях, а також лікування пародонтозу та пульпіту. Надає послуги з відновлення мінерального складу зуба та щільності пошкодженої емалі, відбілювання та чищенням зубів від зубного каменю. Консультує стосовно лікування та профілактики зубних захворювань.
вул. 600-річчя, 60
Лікар Сподарук Наталія Миколаївна фахівець в галузі стоматології. Спеціалізується на пломбуванні і видаленні зубів мудрості. Діагностує та лікує захворювання пульпіту та пародонтозу. Надає послуги з відбілювання та чищенням зубів від зубного каменю. Також займається естетичною реставрацією зубів, володіє сучасними системами обтурації кореневих каналів. Консультує щодо професійної гігієни ротової порожнини та профілактики утворення пошкоджень на емалі.
вул. 600-річчя, 60
Лікар Царик Наталя Петровна спеціалізується в галузі стоматології. Проводить профілактичні огляди. Займається лікуванням та пломбуванням зубів та зубних каналів, терапією пародонтиту та пародонтозу тощо. Надає послуги з чищення зубів від зубного каменю, професійного вибілювання зубного ряду.
вул. Архітектора Артинова, 13
Стоматолог-парадонтолог
Лікар-стоматолог з галузі парадонтології. Займається лікуванням пародонту, пародонтозу, флюсу, пульпіту. Надає повну консультації про причини виникнення захворювання, його симптоми, можливі ускладнення та способи лікування. Поводить профілактичні бесіди щодо попередження виникнення запальних процесів ясен. Надає медичну допомогу пацієнтам з різними формами захворювань.
Стоматолог-парадонтолог
Лікар-стоматолог займається виявленням та лікуванням захворювань, що відносяться до парадонтології. Спеціалізується в діагностиці, наданні медичної допомоги у випадках виявлення пародонтозу, запальних процесів пародонту, пульпіту, флюсу та різних інфекційних запаленнях. Проводить консультаційну та профілактичні роботи задля попередження ускладнень перебігу хвороби.
Стоматолог-парадонтолог
Лікар Куцик А. В. професійний парадонтолог. Допомагає хворим вилікувати пародонтоз, парадонтит, карієс, флюс, пульпіт. Діагностує наявні проблеми з яснами. Здійснює розгладження зубної поверхні від наявних каменів, нальоту. В складних випадках здійснює хірургічний вплив. Також проводить профілактичну роботу стосовно актуальності чи необхідності звернення за допомогою.
вул. Пирогова, 3 А
Лікар-стоматолог займається виявленням, усуненням проблем, пов’язаних із станом зубів та ротової порожнини. Спеціалізується в лікуванні карієсу, флюсу, пародонтозу. Надає медичну допомогу пацієнтам із захворюваннями молочних зубів. Лікує та пломбує зубні кореневі канали. Проводить профілактичну роботу з дітьми, дорослими людьми щодо гігієни ротової порожнини, профілактики утворення пошкоджень на емалі, своєчасного отримання стоматологічних послуг.
вул. Пирогова, 3 А
Лікар Рибакова Т. В. спеціалізується на наданні стоматологічних послуг дорослим та дітям. Для діагностики стану ротової порожнини використовує рентгенологічні методи дослідження. Виконує виправлення прикусу, естетичну реставрацію, процедури вибілення зубів та протезування.
вул. Пирогова, 3 А
Лікар Студинська Галина Михайлівна виконує професійну діяльність в сфері стоматології. Проводить огляд загального стану зубів та ясен, консультує з питання методів лікування та профілактики зубних захворювань. Займається лікуванням і пломбуванням зубів, а також кореневих каналів. Надає послуги з відбілювання та чищенням зубів від зубного каменю. Лікує пульпіт і пародонтоз.