Сторінка 3. Гінекологи в Вінниці
44 відгука
Дуже хороший кваліфікований спеціаліст і надзвичайно уважна, тактовна, доброзичлива з пацієнтами; вміє вислухати, підібрати правильне лікування і підтримати психологічно.
25 липня '17 г.
Анастасия Суворова
Самый лучший врач!
23 листопада '17 г.
Римма
Была на консультации. Все на уровне.
10 вересня '16 г.
Анастасія
Проводить огляд дуже обережно та акуратно, перевіряюсь у неї регулярно
12 вересня '16 г.
Ірина
Дуже делікатна,уважна,чітко все пояснює і обгрунтовує.Після декількох лікарів,в яких я лікувалася майже рік,вона за один прийом все пояснила і чітко визначила всі нюанси.Вдячна Ірині Юріївні за компетентність і уважність до пацієнта!
17 листопада '17 г.
Ірина
17 листопада '17 г.
Акушер-гінеколог, Онкогінеколог
Лікар гінеколог-онколог вищої кваліфікаційної категорії спеціалізується на діагностиці та лікуванні злоякісних пухлин жіночої репродуктивної системи. Доктор медичних наук, займається проведенням хірургічних лапароскопічних операцій з ціллю лікування міоми матки та ендометріозу. Також виконує пластику статевих губ.
Консультація від 550 грн.
ул. Хмельницкое Шоссе, 96 Г
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар Рудик Наталія Степанівна спеціалізується на проведенні діагностичних обстежень за допомогою ультразвукових технологій. Консультує з приводу проведення УЗД, пояснює деталі процедури, готує до неї пацієнта. Надає послуги ультразвукового обстеження для вагітних. Розшифровує результати діагностики.
ул. Магістратська, 158
ул. Хмельницкое Шоссе, 96 Г
Бондаренко Мирослава Сергіївна
Чому я працюю лікарем?
Лікар акушер-гінеколог - це не просто професія, це поклик серця. Я завжди хотіла приносити щастя людям у вигляді омріяної вагітності та бути дотичною до зародження і народження нового життя. Також я мрію допомагати жінкам зберігати своє здоров'я та довіряти своєму тілу. Я хочу стати лікарем, який зможе зробити жінкам комфортніше процес проведення певних процедур і досліджень, а також роз'яснити їм, як правильно доглядати за своїм тілом.
вул. Шевченка, 7
Джум Софія Василівна
Чому я працюю лікарем?
Медицина - одна з найважливіших сфер життєдіяльності людей. Ще з дитинства я розуміла її значення та актуальність у сучасному світі. Адже якщо людина не почуває себе здоровою, то важко називати себе щасливою людиною. Відтак 12 років свого життя я віддала навчанню в цій сфері, тому що підтримання та збереження здоров'я людей це великий внесок в суспільство. Особливе значення має здоров'я жінок, адже саме від нього залежить продовження та розквіт нашої нації. Бути берегинею жіночого здоров'я - це те, що наповнює моє життя глибоким змістом.
вул. Шевченка, 7
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Гірчук Марія Володимирівна
вул. Пирогова, 34
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Виконує відеокольпоскопію, УЗД органів малого тазу, молочних залоз та щитовидної залози. Проводить медикаментозне лікування ерозії шийки матки. Також лікує міому матки, клімакс, ендометріоз і гіперплазію ендометрія.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Лікар Колісник Тетяна Іванівна спеціалізується у галузі терапії. Проводить консультації з питань діагностики та лікування різних захворювань, зокрема гострої респіраторної вірусної інфекції, запальних процесів тощо. Надає послуги оформлення лікарняного листа та вакцинації.