Дитячі гінекологи в Вінниці

Первинна консультація дитячого лікаря-гінеколога в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр на Соборній» 600
Первинна консультація дитячого лікаря-гінеколога в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр в Барі» 600
Первинна консультація дитячого лікаря-гінеколога в кліниці «МЕДОК (MEDOK), медичний центр» 600
Акушер-гінеколог, мамолог, репродуктолог
Лікар працює з вагітними жінками, проводить оцінку їх стану, веде підготовку до полового процесу. Усуває ускладнення, що виникають після пологів. Проводить консультації по плануванню вагітності, займається відновленням менструального циклу. Усуває основні запальні на інфекційні захворювання.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Вінниця вул. Соборна, 20
Вінниця вул. Келецька, 53
Акушер-гінеколог, мамолог, репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях планування та ведення вагітності, а також бере участь в родовому процесі. Привертає вагітних на лабораторні та інструментальні дослідження. Оцінює загальний стан жінки і дитини. Визначає оптимальний варіант розродження.
Вінниця вул. Соборна, 20
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Чому я працюю лікарем? Лікар акушер-гінеколог - це не просто професія, це поклик серця. Я завжди хотіла приносити щастя людям у вигляді омріяної вагітності та бути дотичною до зародження і народження нового життя. Також я мрію допомагати жінкам зберігати своє здоров'я та довіряти своєму тілу. Я хочу стати лікарем, який зможе зробити жінкам комфортніше процес проведення певних процедур і досліджень, а також роз'яснити їм, як правильно доглядати за своїм тілом.