Сторінка 2. Репродуктологи у Львові

Дарина
Лікарці хочу подякувати, а також порекомендувати іх іншим паціенткам: найкращий акушер-гинеколог, якого я зустрічала, недаремно що завідувач відділення
Евгения
Искренне благодарю ее за помощь!
01 вересня '16 г.
Марта
Вважаю, що мені пощастило с лікарем. Якщо би не Лілія Дмитрівна, навряд чи так швидко вирішила свої проблеми.
13 вересня '16 г.
Приємна і хороша людина,кваліфікований спеціаліст, який допоможе і детально розтлумачить все що цікавить пацієнта щодо їхньої проблеми.
17 листопада '17 г.
Христина
чудовий лікар, спокійна і дуже приємна людина. завжди гарно все пояснює і не дає панікувати.
18 квітня '18 г.
Алла
Як на мене, Янечко чи не найкращий гінеколог, який проводить лікування сучасними та ефективними методами. Раджу скористатись його послугами.
30 травня '16 г.
кваліфікований акушер-гінеколог, спеціаліст по веденню вагітності, підбору контрацепції, радіохвильовій і лазерній хірургії в гінекологічній сфері. Володіє повним спектром діагностичних методик