Сторінка 2. Дерматовенерологи у Львові

Юліан
прекпасний дерматолог, кпащий у Львові
Христина
Гарно прокунсультувала і ефективно пролікувала. Велике дякую
Юрій
Пречудовий дитячий дерматолог. Уважна і розумна. Рекомендуємо всім
Елеонора
Кращий спеціаліст у Львові. Де я вже тільки не консультувалась, а саме Юлія Збігнєвна мені допомогла. Всім рекомендую.
04 травня '17 г.
Лілія
Чудовий спеціаліст, уважна і кваліфікована, рекомендую!
10 травня '17 г.
Людмила
Дуже хороший спеціаліст. Призначила мені якусь "бовтанку" і на тредій день все зійшло. Молодець! Уважний і професійний доктор! Всім рекомендую Юлія Збігнєвна
10 травня '17 г.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-08
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні) р.Галицький (Центр)
Дерматовенеролог, дерматолог, подолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, грибкових захворювань.
Консультація 1050/1150 грн.
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог
Віра Павлова - лікар дерматовенеролог з досвідоми роботи, здійснює прийом дорослих та дітей з дерматологічними патологіями. Виконує дерматоскопію, трихоскопію, проводить видалення новоутворень радіохвильовим методом, видалення новоутворень методом кріодеструкції
Дерматовенеролог, трихолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, діагностичної біопсії утворів з накладанням швів. Також, володіє лазерними та ін’єкційними методиками, а також IPL терапії. Проводить лікування захворювань шкіри голови та волосся, цифрову трихоскопію.
Дерматовенеролог, дерматолог, дерматоонколог, трихолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії, лазерного шліфування, ін’єкційних процедур: мезотерапія, біоревіталізація, плазмотерапія. Проводить процедуру цифрової трихоскопії, лікування захворювань шкіри голови та волосся.
Дерматовенеролог, дерматоонколог, дерматолог
Спеціаліст з проведення діагностичної біопсії утворів з накладанням швів, цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-08
Дерматовенеролог, дерматолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методами, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії.
Педіатр, дитячий дерматовенеролог
Віра Похмурська - висококваліфікований педіатр, лікар-дитячий дерматовенеролог з багаторічним досвідом роботи, проводить діагностику та інтерпретацію результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем дитячого організму та призначає, в разі необхідності, лікування. Консультує з питань догляду та вигодовування дітей до 1 року, розробляє індивідуальні графіки вакцинації, займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри у дітей. До сфери компетенцій лікаря належать такі захворювання: алергічні, контактні та атопічні дерматити, вірусні захворювання шкіри, мікози, піодермії, акне, кропивниця, себорейний дерматит тощо
Ірина Савицька - кваліфікований лікар-дерматовенеролог з багаторічним досвідом роботи, займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри у дітей та дорослих. До сфери компетенцій лікаря належать такі захворювання: алергічні, контактні та атопічні дерматити, вірусні захворювання шкіри, мікози, піодермії, акне, кропивниця, себорейний дерматит тощо