Сторінка 3. Дерматовенерологи у Львові
Категорія
Юліан
прекпасний дерматолог, кпащий у Львові
Христина
Гарно прокунсультувала і ефективно пролікувала. Велике дякую
Юрій
Пречудовий дитячий дерматолог. Уважна і розумна. Рекомендуємо всім
Елеонора
Кращий спеціаліст у Львові. Де я вже тільки не консультувалась, а саме Юлія Збігнєвна мені допомогла. Всім рекомендую.
04 травня '17 г.
Лілія
Чудовий спеціаліст, уважна і кваліфікована, рекомендую!
10 травня '17 г.
Людмила
Дуже хороший спеціаліст. Призначила мені якусь "бовтанку" і на тредій день все зійшло. Молодець! Уважний і професійний доктор! Всім рекомендую Юлія Збігнєвна
10 травня '17 г.
Шуліпа Ірина Вадимівна
Дерматовенеролог, трихолог
Досвід роботи в дерматології, видаленні новоутворень , дерматоскопії та біопсії. На її рахунку багато консультацій та оперативної дермотології. Знає як вирішити будь яку задачу.
З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог
Павлова Віра Володимирівна
Віра Павлова - лікар дерматовенеролог з досвідоми роботи, здійснює прийом дорослих та дітей з дерматологічними патологіями. Виконує дерматоскопію, трихоскопію, проводить видалення новоутворень радіохвильовим методом, видалення новоутворень методом кріодеструкції
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Дерматовенеролог, дерматовенеролог дитячий, подолог
Дружицька Анастасія Віталіївна
У 2022 році закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. У 2022 -2024 роках пройшла інтернатуру за спеціалізацією "Педіатрія". У 2024 та 2025 роках - спеціалізація за фахом "Дитяча дерматовенерологія" та "Дерматовенерологія". Займаюсь захворюваннями шкіри, стопи та нігтів.
Педіатр, дитячий дерматовенеролог
Похмурська Віра
Віра Похмурська - висококваліфікований педіатр, лікар-дитячий дерматовенеролог з багаторічним досвідом роботи, проводить діагностику та інтерпретацію результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем дитячого організму та призначає, в разі необхідності, лікування. Консультує з питань догляду та вигодовування дітей до 1 року, розробляє індивідуальні графіки вакцинації, займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри у дітей. До сфери компетенцій лікаря належать такі захворювання: алергічні, контактні та атопічні дерматити, вірусні захворювання шкіри, мікози, піодермії, акне, кропивниця, себорейний дерматит тощо
Львів
Новояворівськ, вул. Шептицького, 3
Уманець Оксана Ігорівна
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-25
Консультація 1300/1400 грн.
Косметолог, дерматовенеролог
Андрусік Олена Ігорівна
Навчалася в ЛНМУ, інтернатуру проходила в клініці Леодерм. Курси косметолога проходила в школі Mediocris. Відвідує різні семінари з косметології та дерматології ( такі як Київські дерматологічні дні,Face&Body congress). Вважає себе веселою, приємною і дружелюбною.
Перекліта Анна Ігорівна
Спеціалізується на лікуванні дерматологічних захворювань, проведенні цифрової дерматоскопії, а також видаленні новоутворень радіохвильовим і кріодеструктивним методами.
Косметолог, дерматолог, дерматовенеролог, дерматохірург
Махова Юлія Олександрівна
Спеціалізується на апаратних і доглядових процедурах для обличчя та тіла, лазерній епіляції, а також ін’єкційних методиках: мезотерапія, біоревіталізація, плазмотерапія, ботулінотерапія та ін’єкції ліполітиків.
Вахнянин Юлія Володимирівна
Спеціаліст у сфері діагностики та лікування дерматологічних захворювань. Проводить цифрову дерматоскопію та виконує видалення новоутворень шкіри радіохвильовим методом і шляхом кріодеструкції.