Сторінка 22. УЗД (ультразвукове дослідження) в Києві

Современная медицина на столько плохо себя зарекомендовала, что своего ребенка я сразу повела к гомеопату. Тьфу-тьфу не ребенок блеет редко, чувствует себя хорошо, так что смело рекомендую клинику знакомым.
Вероника
Я уже давно лечусь только гомеопатическими средствами, но мой лечащий доктор уехала за границу и пришлось искать нового специалиста. И нашла я своего врача именно тут, крайне довольна сервисом в клинике и рекомендую всем знакомым.
Делала тут ультразвуковую диагностику. Оборудование новенькое, в клинике чисто и уютно. Диагносты видно, что разбираются в своем деле. В целом процедурой я осталась довольна.
Эльвира
В гинекологическом центре "Надия" я делала пластику половых губ, с целью устранения асимметрии. Доктора сделали все возможное для отличного результата, результат получился потрясающий. Работники Центра внимательны и вежливы. Большое спасибо за помощь.
Катя
Обращалась к гинекологу в центр «Надия». Учреждение с новым оборудованием, сюда приятно зайти, чисто и опрятно. Доктор у меня был опытный, вежливый и спокойный. Рекомендую этот центр.
Яна
Уже кілька років я спостерігаюся у лікаря в гінекологічному центрі «Надія». Претензій до фахівців у мене немає. Все якісно і за доволі прийнятні гроші. Сам центр затишний, з сучасним обладнанням.
Київ вул. Гарматна, 20/31
м.Шулявська19 6 м. Берестейська24 3
Гомеопатична клініка Попових на Гарматній спеціалізується в області терапії різних захворювань за допомогою методів традиційної і народної медицини.
Гінекологічний центр "Надія" надає повний спектр гінекологічних послуг з людським і шанобливим ставленням до пацієнтів. Головна цінність гінекологічної клініки — здоров'я і повноцінність жінки у будь-якому віці.
  • УЗД для вагітних (до 11 тижнів) 350
  • УЗД органів малого тазу гінекологічне 450
Київ вул. Олексія Терьохіна, 4 , Антифіївка
м.Почайна27 7 м.Тараса Шевченко34 7
АМЦ "Мудрий Лікар" — клініка, яка надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг за такими напрямками: лікування безпліддя, ведення вагітності та оперативна гінекологія. У центрі також можна записатися на прийом до педіатра і уролога.
  • УЗД м'яких тканин 330
  • Фолікулометрія (контроль овуляції) в динаміці 700
  • Фолікулометрія (контроль овуляції) одноразова 250
Київ вул. Академіка Курчатова, 23 А , Лісний масив
м.Лісова27 6 м.Чернігівська33 5
Багатопрофільний медичний центр "Максімедікал" спеціалізується на проведенні лікувально-діагностичних заходів в стоматології, гінекології, урології, проктології і хірургії.
Київ с. Воропаєв, вул. Київська, 100
Багатопрофільний медичний заклад "Сосновель" — це санаторно-реабілітаційний центр, в якому займаються діагностування, лікуванням та реабілітаційними заходами після перенесених патологій.
Київ вул. Метрологічна, 17/1
м.Теремки51 8 м.Іподром59 13
Olymed, GastroZentrum (ГастроцентрОлимед) — сучасна гастроклініка, спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань кишкового тракту. Пацієнти приймаються у індивідуальному порядку за попереднім записом.
Київ пров. Ковальський, 19 (пов. 2) , КПІ
м.Шулявська15 8 м.Лук'янівська46 11
Медичний центр "Vita" — це спеціалізована клініка, в якій займаються діагностикою та лікуванням різних жіночих захворювань, використовуючи сучасні методики.
Київ вул. Амосова, 6 (пов. 4)
м.Палац Україна40 30 м.Либідська46 30
Медичний центр Харт Лайф Хоспитал спеціалізується на наданні широкого спектру якісних лікувально-діагностичних послуг за такими напрямками як кардіологія, кардіохірургія, кардіореабілітаціі, судинна хірургія, інтервенційна кардіологія і інтервенційна аритмологія.
Багатопрофільний медичний центр "Євроклініка" надає кваліфіковану медичну допомогу для дорослих і дітей. Консультування та призначення лікування фахівцями різних профілів. УЗД діагностику з використанням новітнього діагностичного обладнання експертного класу. Виклик додому.
Київ вул. Олени Пчілки, 4
м.Позняки27 8 м.Харківська34 8
Багатопрофільний діагностичний центр "ВІП ТЕСТ" спеціалізується на діагностиці і лікуванні інфекційних та запальних процесів. За роки свого існування він значно удосконалив свою діагностичну базу.