Фолікулометрія в Києві

Фолікулометрія 250 грн.
Фолікулометрія 300 грн.
Знайдено 203 клініки

Ніна Маратівна
Мені 21, була вперше в житті у мамолога та на УЗД молочних залоз . Переживала, накрутила себе ... Мені все доступно і спокійно пояснили, переживання пройшли миттєво. Дуже задоволена і дякую лікарям!! Атмосфера у центрі жіночна, спокійна, не лікарняна. На профілактичний огляд прийду тільки сюди.
Ірина
Безмежно вдячні лікарю хірургу проктологу Міщенко Михайлу Володимировичу за врятоване здоров'я нашої 15річної доні та поверненню її до повноціного життя.Ви просто спеціаліст від Бога.Дякуємо що врятували нашу донечку
Алена
Хочу выразить благодарность врачу-аллергологу Кочетовой Надежде! Я была на приеме со своей двойней и отметила,помимо профессиональных качеств этого врача так и с каким вниманием, человечностью и заботой она отнеслась к нам! Ещё беспокоилась и спрашивала по Вайберу как наши дела и давала рекомендации. Спасибо ей большое за лечение и поддержку!:)
Натали
Лікар чудовий! Все пояснила на пальцях, я почала розуміти, суть своєї проблеми. Дуже мудрий лікар! Впевнена що лікування допоможе. Чула про неї дуже багато хороших відгуків, а тепер, переконалася на власному досвіді. Рекомендую!
Туз.А.И.
Вона конкретно пояснює всі процеси, які відбуваються в організмі, звідки походить сама суть проблеми, та чому це виникає. Все дуже доступно і зрозуміло. Що найголовніше препарати, які вона призначила швидко та ефективно допомогли.
Просто відмінний спеціаліст. Була у неї на прийомі, з проблемою, яка була не під силу іншим лікарям. Спеціаліст обстежила мене, призначила додаткові аналізи. отримавши результати, вона поставила зовсім інший діагноз, ніж у мене був. Лікування допомогло. Дякую!
9,3
Київ вул. Стеценко, 19
м. Нивки37 8 м.Сирець30 8
Діагностична клініка "Доктор Спін" спеціалізується на проведенні всіх видів магнітно-резонансної томографії з контрастом або без нього. Обстеження виконують лікарі-рентгенологи високої кваліфікації.
Сеть клиник "Медиленд"
8,7
Київ вул. Маршала Рибалка, 11 Б
м.Лук'янівська13 4 м.Політехнічний інститут20 4
Медичний центр "Меділенд" - це багатопрофільна клініка, яка спеціалізується на лазерних та ендоскопічних методах діагностики та лікуванні захворювань людини. У медичному закладі працюють лікарі таких профілів: невропатологи, кардіологи, флебологи, гастроентерологи, спеціалісти з ультразвукової та рентген-діагностики, травматологи та ортопеди, гінекологи,...
8,6
Київ пр-т Миру, 19/18
м.Дарниця22 7 м.Лівобережна18 7
Приватна клініка "Медична Допомога" — це багатопрофільний медичний заклад, в якому послуги надають кваліфіковані фахівці. Багато лікарів приватної клініки "Медична Допомога" — діючі члени профільних національних асоціацій.
  • Фолікулометрія 410
8,6
Київ б-р Кольцова, 14-з (оф. 202) , Микільська Борщагівка
м.Житомирська57 14 м.Святошин61 10
Багатопрофільний медичний центр "Клініка вихідного дня" забезпечує не тільки діагностування та лікування різних патологій, а й повноцінну реабілітацію для пацієнтів. Фахівці установи - не тільки практикуючі лікарі, а й ведуть активну наукову діяльність.
  • УЗД фолікулометрія 370
  • УЗД фолікулометрія 370
8,5
Київ вул. Джона Маккейна, 7 Б
м.Либідська4 1 м.Палац Україна16 3 м.Звіринецька18 6
Смарт Медікал Центр м. Либідська — приватна багатопрофільна клініка для дорослих і дітей. Лікарі з більш ніж 45 напрямків. Денний стаціонар і хірургія одного дня. Рентген, аналізи, ендоскопія.
  • Фолікулометрія 450
м.Мінська 2 1 м.Оболонь 20 5 м.Героїв Дніпра 15 10
8,5
Київ вул. Івана Крамського, 9
м.Житомирська12 5 м.Святошин21 10
Oxford Medical Ilaya — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу.
  • Фолікулометрія 350
Днепролаб
Київ вул. Попудренка, 7
м.Лівобережна26 6 м.Чернігівська16 5 м.Дарниця3 1
Сучасний діагностичний центр на м. Дарниця "Дніпролаб" спеціалізується на проведенні високоточних ультразвукових та ендоскопічних досліджень, дуплексному скануванні організму. Спеціалісти даного закладу проводять більш ніж 500 видів діагностичних досліджень.
  • Фолікулометрія 300
Київ вул. Закревського, 85
р.Деснянський
Медичний центр "МЕДПРОФ" на Закревського спеціалізується на проведенні медичних оглядів і оформленні довідок. В установі приймають лікарі за наступними напрямками: терапія, масаж, кінезіотейпування, неврологія, дерматологія, офтальмологія, оториноларингологія, хірургія, наркологія і психіатрія.
  • УЗД контроль овуляції (фолікулометрія) 200
Київ, вул. Професора Підвисоцького, 6 А
м.Звіринецька 7 5 м.Либідська 4 25
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна7 2 м.Дарниця16 10 м.Гідропарк26 5
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Нова" використовує широкий діапазон діагностичних і терапевтичних послуг для виявлення і лікування різних захворювань. Провідні напрямки роботи медцентру: акушерство і гінекологія, педіатрія, терапія, кардіологія, гастроентерологія, урологія, проктологія, ендокринологія, хірургія, дерматокосметологія і...
  • Фолікулометрія з 3D зображенням 300
  • Фолікулометрія 250
Био Плюс
Київ пр-т Миколи Бажана, 30
м.Харківська11 7 м.Позняки12 2
Багатопрофільний медичний центр "Біо Плюс" спеціалізується на проведенні різного роду діагностичних методів обстеження пацієнта з подальшою консультацією лікаря. Прийом ведуть педіатр, терапевт, сімейний лікар, кардіолог, ЛОР, дерматовенеролог, невропатолог, гематолог, ревматолог, хірург, імунолог-алерголог та ін.
4,4
Київ, г. Васильків, вул. Декабристів, 170