УЗД суглобів в Києві

УЗД суглобів 550 грн.
УЗД суглобів 300 грн.
УЗД суглобів 260 грн.

Людмила
Комфортно. Кваліфіковано. Зручно. Дякую.
Галина
Дуже професійно, комфортно. Відчувається що працює професіонал, який розуміється на тому про що розповідає. Відповіла на всі питання, ретельно подивилася, обстежила, приділила достатньо часу. Спеціалістом задоволена! Дякую!
Вероніка
Мені сподобалася оперативність у вирішенні питання! З дітьми важко працювати, але лікар має досвід у цій сфері. Було проведено рентген, призначено лікування. Спеціаліст, був уважним і доступно все пояснював. Неодмінно прийдемо ще!
Мені все сподобалося, мене все влаштувало. Хороший спеціаліст, все пояснила, все розповіла. Працює з сучасними інструментами. Надала вичерпну консультацію. У мене питань не залишилося. Я всім задоволена. Буду рекомендувати всім друзям.
Галина
До лікаря ніяких питань немає, на консультації все пройшло відмінно. Спеціаліст все розповів, розписав, прописала потрібні препарати. Зараз моя донька іде на поправку. Компетенція спеціаліста поза сумнівом! Безперечно рекомендую!
Наблюдаюсь у Дмитрия Николаевича 5 лет. Рекомендую! Спасибо Вам, добрый, чуткий, понимающий, проницательный человек. Вы — замечательный врач, отменный специалист своего дела и, если бы не Вы, кто знает, как моя судьба сложилась бы дальше. Моя рука и моя спина тому подтверждение! Я искренне Вас благодарю и от души желаю терпения, долгих лет безупречной деятельности с быстрым выздоровлением пациентов, удачи, мира, счастья и личного благополучия. А, главное, сами не болейте! Это тот Доктор, за которым я пойду в любую клинику, в любое подразделение, где бы оно не находилось !
Акції
Київ вул. Михайла Ломоносова, 33/43
р.Голосіївський
Клініка Варта — це медичний заклад нового покоління. Основний напрямок діяльності центру — надання кваліфікованої допомоги онкологічним хворим. У клініці діє загальна підтримка пацієнтів з інших захворювань.
  • УЗД променево-зап'ясткового суглоба для дорослих 505
  • Експертне УЗД суглоба (гомілковостопного, ліктьового, плечового) 484
Сеть клиник Viva
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1в
м.Шулявська5 2 м.Політехнічний інститут19 4
Клініка Viva (Віва) на м. Шулявська з великим досвідом роботи, яка надає медичне багатопрофільне обслуговування українським і іноземним громадянам. Клініка укомплектована сучасним обладнанням для виконання амбулаторних маніпуляцій і методів лікування різних захворювань.
  • УЗД двох парних суглобів (кульшові, колінні, гомілково-ступневі, плечові, променево-зап’ясткові, суглоби пальців кисті і стопи) 680
  • УЗД одного суглобу (кульшового, колінного, гомілково-ступневого, плечового, променево-зап’ясткового, суглоба пальця кисті або стопи) 540
  • УЗД кульшових суглобів за Графом 630
Сеть клиник Viva
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4
У медичній клініці проводяться консультативні прийоми фахівців, інструментальна діагностика, амбулаторні маніпуляції, хірургічні втручання. Здійснюються виїзні послуги на дому і надається швидка допомога. Оснащено хірургічна зала та кімната денного стаціонару; чергує карета швидкої допомогі, розташований травмопункт.
  • УЗД кульшових суглобів за Графом 630
8,4
Київ вул. Марічанская, 9
м. Васильківська13 3 м.Голосіївська13 4
Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР.
  • УЗД кульшових суглобів 550
8,3
Київ пр-т Миру, 19/18
м.Дарниця22 7 м.Лівобережна18 7
Приватна клініка "Медична Допомога" — це багатопрофільний медичний заклад, в якому послуги надають кваліфіковані фахівці. Багато лікарів приватної клініки "Медична Допомога" — діючі члени профільних національних асоціацій.
  • УЗД суглобу 1 анатомічна ділянка 575
  • УЗД кульшових суглобів 690
  • УЗД плечового суглобу 575
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинський
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.
  • УЗД колінного суглоба 320
  • УЗД кульшових суглобів (діти до 1 року) 495
Київ пр-т Повітрофлотський, 51
м.Вокзальна50 13 м.Політехнічний інститут62 15 м.Олімпійська27
Клініка Амедіа на Пр.Воздухофлотскій надає послуги: медичне обстеження, ЕКГ, УЗД, забір матеріалу для досліджень, реабілітація різного роду патологій у дітей, маніпуляції, спостереження за дітьми, що часто хворіють, фітотерапія, гомеопатія.
Київ пр-т Степана Бандери, 17/1 , Петрівка
м. Петрівка9 4 м.Оболонь22 3
Хірургічний центр повного циклу "CitiDoctor" надає весь обсяг кваліфікованої медичної допомоги від діагностики, оперативного або медикаментозного лікування до реабілітації і профілактики захворювань. У клініці пацієнтів приймають пластичні хірурги, хірурги, гінекологи, ортопеди-травматологи, проктологи і т.д.
  • УЗД суглобів 500
Сеть клиник "Медиленд"
Київ вул. Маршала Рибалка, 11 Б
м.Лук'янівська13 4 м.Політехнічний інститут20 4
Медичний центр "Меділенд" - це багатопрофільна клініка, яка спеціалізується на лазерних та ендоскопічних методах діагностики та лікуванні захворювань людини. У медичному закладі працюють лікарі таких профілів: невропатологи, кардіологи, флебологи, гастроентерологи, спеціалісти з ультразвукової та рентген-діагностики, травматологи та ортопеди, гінекологи,...
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м. Петрівка47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
  • УЗД кульшових суглобів (діти до 1 року) 495