УЗД шлунка в Києві

УЗД шлунка 990 грн.
УЗД шлунка 630 грн.
УЗД шлунка 865 грн.

Галина
Неля Владимировна - очень хороший врач, квалифицированный и внимательный к пациентам. После первого же осмотра, выполнив минимально необходимые процедуры и анализы, обнаружила подозрение на рак. В результате болезнь была поймана на начальной стадии, что позволило быстро сделать операцию. Огромное спасибо.
Лариса Ивановна -специалист с большой буквы! Ее профессиональное назначение очень помогло решить вопрос с ревматоидным артритом. Благодарю доктора )
На своем личной опыте убедилась в том, что не нужно слепо доверять одному врачу. В районной поликлинике, при плановом осмотре, на 18 недели беременности, мне сказали, что в ребенка отклонения от номы. Я была в шоке, не знала куда себя, что делать и куда бежать. Знакомая посоветовала обратиться в клинику «Viva» к акушеру-гинекологу Игорю Алексеевичу. Проведя осмотр и ультразвуковое исследование врач меня успокоил, с моим ребенком все в порядке. До конца беременности я наблюдалась только у него. Благодаря этому врачу, моему сыну уже полгода.
Альберт Викторович
К Алексееву Андрею Викторовичу с клиники «Вива», обратился за помощью вовремя. Если бы позже, то пришлось бы делать операцию по замену сустава на ноге. А так, назначенная консервативная лекарственная терапия, помогла мне сравнительно быстро справиться с недугом. За что я ему сильно благодарен.
Федор
К Антону Олеговичу я обратился с довольно интимной проблемой - эректильной дисфункцией. Я уже даже опустил руки. Но методы лечение Микитенко действительно эффективные. Моя жизнь снова заиграла красками, и теперь я снова могу сполна наслаждаться своей женой и радовать ее.
Очень профессионально и конструктивно! Рекомендую! И благодарю за прекрасный приём!
Київ вул. Щекавицька, 36
м.Тараса Шевченко13 5 м.Контрактова площа11 4
Широкопрофільна клініка Viva (Віва) на Подолі розташована у центрі Києва. Зі своїм багаторічним досвідом роботи і з командою професійних лікарів, клініка відкриває свої двері всім пацієнтам, які потребують сучасного підходу до лікування та профілактики гострих і хронічних захворювань за всіма медичними напрямками.
  • УЗД шлунка та 12-палої кишки з пробами для виявлення дуоденогастрального рефлюксу 990
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4
У медичній клініці проводяться консультативні прийоми фахівців, інструментальна діагностика, амбулаторні маніпуляції, хірургічні втручання. Здійснюються виїзні послуги на дому і надається швидка допомога. Оснащено хірургічна зала та кімната денного стаціонару; чергує карета швидкої допомогі, розташований травмопункт.
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинський
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.
  • УЗД моторно-евакуаторної функції шлунку і 12-палої кишки з водним навантаженням (для дітей) 435
Київ пр-т Повітрофлотський, 51
м.Вокзальна50 13 м.Політехнічний інститут62 15 м.Олімпійська27
Клініка Амедіа на Пр.Воздухофлотскій надає послуги: медичне обстеження, ЕКГ, УЗД, забір матеріалу для досліджень, реабілітація різного роду патологій у дітей, маніпуляції, спостереження за дітьми, що часто хворіють, фітотерапія, гомеопатія.
Сеть клиник "Медиленд"
Київ вул. Маршала Рибалка, 11 Б
м.Лук'янівська13 4 м.Політехнічний інститут20 4
Медичний центр "Меділенд" - це багатопрофільна клініка, яка спеціалізується на лазерних та ендоскопічних методах діагностики та лікуванні захворювань людини. У медичному закладі працюють лікарі таких профілів: невропатологи, кардіологи, флебологи, гастроентерологи, спеціалісти з ультразвукової та рентген-діагностики, травматологи та ортопеди, гінекологи,...
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Київ вул. Івана Крамського, 9
м.Житомирська12 5 м.Святошин21 10
Oxford Medical Ilaya — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу.
  • УЗД шлунка 630
Київ б-р Кольцова, 14-з (оф. 202) , Микільська Борщагівка
м.Житомирська57 14 м.Святошин61 10
Багатопрофільний медичний центр "Клініка вихідного дня" забезпечує не тільки діагностування та лікування різних патологій, а й повноцінну реабілітацію для пацієнтів. Фахівці установи - не тільки практикуючі лікарі, а й ведуть активну наукову діяльність.
Київ ш. Харківське, 49 А , Дарниця
м.Харківська36 8 м.Позняки46 9 м.Вирліца41 10
Клініка Viva на Харківському шосе — це багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей, який надає всі види медичних послуг, включаючи амбулаторні обстеження, планові прийоми пацієнтів з різних напрямків з проведенням фізіотерапевтичних методів лікування.
Київ вул. Хорива, 3 А , Поділ
м.Контрактова площа3 2 м. Поштова площа15 8 м.Золоті ворота30 10
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці.
  • УЗД пілоричного відділу шлунка (у дітей до 6 місяців) 695