УЗД серця (ехокардіографія) в Києві

УЗД серця (ехокардіографія) 590 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 1000 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 600 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 780 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 800 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 980 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 590 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 2200 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 650 грн.
УЗД серця (ехокардіографія) 560 грн.
Знайдено 203 клініки

Ніна Маратівна
Мені 21, була вперше в житті у мамолога та на УЗД молочних залоз . Переживала, накрутила себе ... Мені все доступно і спокійно пояснили, переживання пройшли миттєво. Дуже задоволена і дякую лікарям!! Атмосфера у центрі жіночна, спокійна, не лікарняна. На профілактичний огляд прийду тільки сюди.
Віталіна
Я відвідала декілька лікарів в цій клініці і мені дуже сподобалося. Дуже примєні люди тут працюють.
Лиля
Была сегодня в нефролога Крылова Марина Георгиевна.Приятная женщина,вникла в проблему,пока дообследуемся ,хорошее впечатление от клиники.Спасибо!
Ірина
Безмежно вдячні лікарю хірургу проктологу Міщенко Михайлу Володимировичу за врятоване здоров'я нашої 15річної доні та поверненню її до повноціного життя.Ви просто спеціаліст від Бога.Дякуємо що врятували нашу донечку
Алена
Хочу выразить благодарность врачу-аллергологу Кочетовой Надежде! Я была на приеме со своей двойней и отметила,помимо профессиональных качеств этого врача так и с каким вниманием, человечностью и заботой она отнеслась к нам! Ещё беспокоилась и спрашивала по Вайберу как наши дела и давала рекомендации. Спасибо ей большое за лечение и поддержку!:)
Натали
Лікар чудовий! Все пояснила на пальцях, я почала розуміти, суть своєї проблеми. Дуже мудрий лікар! Впевнена що лікування допоможе. Чула про неї дуже багато хороших відгуків, а тепер, переконалася на власному досвіді. Рекомендую!
Сеть клиник "Медиленд"
8,7
Київ вул. Маршала Рибалка, 11 Б
м.Лук'янівська13 4 м.Політехнічний інститут20 4
Медичний центр "Меділенд" - це багатопрофільна клініка, яка спеціалізується на лазерних та ендоскопічних методах діагностики та лікуванні захворювань людини. У медичному закладі працюють лікарі таких профілів: невропатологи, кардіологи, флебологи, гастроентерологи, спеціалісти з ультразвукової та рентген-діагностики, травматологи та ортопеди, гінекологи,...
8,7
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу)
м.Харківська32 7 м.Бориспільська21 4
Діагностичний медичний багатопрофільний центр "ОкКлінік" спеціалізується на комплексному обстеженні пацієнтів з використанням сучасних методик та обладнання вищего класу. До послуг пацієнтів лікарі вищої категорії з багаторічним досвідом: кардіолог, невропатолог, гастроентеролог, ендокринолог, терапевт, нефролог, хірург.
  • Ехокардіографія (УЗД серця) 700
Київ вул. Ревуцького, 5 А
м.Харківська6
Медичний центр "Інго" надає лікувальні та діагностичні послуги як для дітей, так і для дорослих. Перша філія медичного центру була відкрита в 2014 році. Філія на вул. Ревуцького відкрила свої двері для пацієнтів 23 травня 2017 року.
  • Ехокардіографія 1 107
  • Ехокардіографія, Перша категорія 1 328
8,6
Київ пр-т Миру, 19/18
м.Дарниця22 7 м.Лівобережна18 7
Приватна клініка "Медична Допомога" — це багатопрофільний медичний заклад, в якому послуги надають кваліфіковані фахівці. Багато лікарів приватної клініки "Медична Допомога" — діючі члени профільних національних асоціацій.
  • УЗД сердця-Ехокардіографія (ЕХО КГ) 920
8,6
Київ б-р Кольцова, 14-з (оф. 202) , Микільська Борщагівка
м.Житомирська57 14 м.Святошин61 10
Багатопрофільний медичний центр "Клініка вихідного дня" забезпечує не тільки діагностування та лікування різних патологій, а й повноцінну реабілітацію для пацієнтів. Фахівці установи - не тільки практикуючі лікарі, а й ведуть активну наукову діяльність.
  • УЗД серця (ехокардіоскопія) 880
  • Турбота про Ваше серце (УЗД серця + електрокардіограма (ЕКГ)) 1 000
  • УЗД серця (ехокардіоскопія) 880
8,5
Київ вул. Джона Маккейна, 7 Б
м.Либідська4 1 м.Палац Україна16 3 м.Звіринецька18 6
Смарт Медікал Центр м. Либідська — приватна багатопрофільна клініка для дорослих і дітей. Лікарі з більш ніж 45 напрямків. Денний стаціонар і хірургія одного дня. Рентген, аналізи, ендоскопія.
  • (Дорослим) Ультразвукове дослідження (УЗД) серця (Ехокардіографія - ЕхоКГ) 990
  • (Дітям) Ультразвукове дослідження (УЗД) серця (Ехокардіографія - ЕхоКГ) 850
м.Мінська 2 1 м.Оболонь 20 5 м.Героїв Дніпра 15 10
8,5
Київ вул. Івана Крамського, 9
м.Житомирська12 5 м.Святошин21 10
Oxford Medical Ilaya — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу.
  • УЗД серця (ехокардіографія) 900
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна7 2 м.Дарниця16 10 м.Гідропарк26 5
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Нова" використовує широкий діапазон діагностичних і терапевтичних послуг для виявлення і лікування різних захворювань. Провідні напрямки роботи медцентру: акушерство і гінекологія, педіатрія, терапія, кардіологія, гастроентерологія, урологія, проктологія, ендокринологія, хірургія, дерматокосметологія і...
  • УЗД серця (ехокардіографія) 620
Київ вул. Пимоненка, 10 А
м.Лук'янівська10
Медичний центр "Медікал Град" в Києві - клініка, яка надає пацієнтам широкий перелік медичних послуг. В установі ведуть прийом ультразвукові діагности, масажисти, урологи, андрологи, терапевти, кардіологи, гінекологи і гастроентерологи. Також можна записатися на консультацію до мамолога, сімейного лікаря, ендокринолога, невролога та ревматолога.
  • УЗД серця (ехокардіографія) 580
8,4
Київ вул. Амосова, 6 (пов. 4)
м.Палац Україна40 30 м.Либідська46 30
Медичний центр Харт Лайф Хоспитал спеціалізується на наданні широкого спектру якісних лікувально-діагностичних послуг за такими напрямками як кардіологія, кардіохірургія, кардіореабілітаціі, судинна хірургія, інтервенційна кардіологія і інтервенційна аритмологія.
  • УЗД серця (ехокардіографія) 690