УЗД підшлункової залози в Києві

УЗД підшлункової залози 500 грн.
УЗД підшлункової залози 500 грн.
УЗД підшлункової залози 450 грн.
УЗД підшлункової залози 350 грн.
Дивитися всі ціни »
Фільтр: (Знайдено 77 клінік)

Сортувати
Кротова Алла Станіславівна
Задоволена, все ОК
Кольчук Михайло Ігорович
Бойко Анастасія Андріївна
Чудовий лікар
Поліщук Ірина Євгеніївна
Мені сподобався похід на прийом до лікаря. Ірина Василівна гарний, кваліфікований лікар. Дякую їй за поради.
Зіновєва Лариса Петрівна
Богач Олена Віталіївна
8,3
Київ пр-т Миру, 19/18
м.Дарниця22 7 м.Лівобережна18 7
Приватна клініка "Медична Допомога" — це багатопрофільний медичний заклад, в якому послуги надають кваліфіковані фахівці. Багато лікарів приватної клініки "Медична Допомога" — діючі члени профільних національних асоціацій.
  • УЗД підшлункової залози 440
  • УЗД підшлункової залози 440
Київ, вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна
8,2
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14-з (оф. 202) , Микільська Борщагівка
р.Святошинський
Багатопрофільний медичний центр "Клініка вихідного дня" забезпечує не тільки діагностування та лікування різних патологій, а й повноцінну реабілітацію для пацієнтів. Фахівці установи - не тільки практикуючі лікарі, а й ведуть активну наукову діяльність.
Сеть клиник "Медиленд"
8,2
Київ вул. Ростиславська (Маршала Рибалка), 11 Б
м.Лук'янівська13 4 м.Політехнічний інститут20 4
Багатопрофільний медичний центр "Mediland" у м.Київі – це оперативне консультування, професійне лікування. Лікарі у "Mediland" проводять хірургічне втручання будь якої складності. У нас працює сучасний та комфортабельний стаціонар для дітей та дорослих. Завдяки сучасному обладнанню "Mediland" лабораторні дослідження та діагностика є на найвищому рівні. ...
Київ вул. Ованеса Туманяна, 3 , Левобережний масив
м.Лівобережна10 2 м.Дарниця26 10
Київська неврологічна клініка "АКСІМЕД" не перший рік займається наданням спеціалізованих лікувальних, діагностичних та реабілітаційних послуг. Спеціалізація медзакладу — центральна і периферична нервові системи та патології, пов'язані з ними.
Київ вул. Героїв Полка Азов, 27/23
м.Мінська14 2 м.Оболонь12 3
Медем (MEDEM) — це спеціалізований багатопрофільний медичний центр амбулаторного типу. Основний напрямок діяльності — надання послуг по всіх клінічних напрямками. Ключова перевага центру — широкий спектр опцій для пацієнтів будь-якого віку.
  • УЗД підшлункової залози 450
Київ вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б
м.Позняки м.Осокорки
Медичний центр "IMPULSEMEDICAL" -- надійний помічник твого здоров’я Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет
  • УЗД підшлункової залози 400
Київ вул.Олександра Кониського, 38
м.Лук'янівська22 6 м.Золоті ворота26 12 м.Хрещатик37 13
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про...
  • Ультразвукове дослідження підшлункової залози 350
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь14 2 м.Мінська20 3
Медичний центр "Гравімед" - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • УЗД підшлункової залози та жовчного міхура 500
  • дивитися весь прайс
Багатопрофільна медична клініка "Ендокрин Медікал" спеціалізується на захворюваннях ендокринної системи, а також здійснює терапію широкого спектру хвороб. Тут працюють лікарі-ендокринологи вищої кваліфікації, кандидати та доктори наук. У штаті клініки терапевт, гастроентеролог, гінеколог, невропатолог, анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В , Шулявка
м.Шулявська5 2
ВВ Клініка — це сучасний медичний центр, де приймають лікарі різних спеціалізацій, такі як гастроентерологи, хірурги, сімейні лікарі, кардіологи, отоларингологи, невропатологи, терапевти, ортопеди-травматологи, дерматологи, ендокринологи, гінекологи і пластичні хірурги.