Кардіотокографія (КТГ) в Києві

Ірина
Якісні послуги
Очень благодарна врачу Кристапсон Виолетте Витальевне! Всей семьей знаем ее очень давно и являемся ее пациентами!Она очень хороший врач и просто золотой человек!Врач от Бога! Рекомендую! Спасибо Вам огромное за помощь!!!
Роксолана
Жахливий сервіс коло центру Записалась на процедуру катеризацію слухової труби. Уточнила ціну та чи роблять лікарі саме цю процедуру. Приїхавши в клініку мене повідомили, що обладнання в них немає та цю процедуру мені зробити не зможуть. Питання навіщо виставляти її в переліку послуг, обманювати пацієнтів, які їхали через все місто, щоб почути відому. Не раджу однозначно дану клініку.
loli girl fuck
loli girl fuck foto video cp pthc https://fn.tc/P0LY
Щербина Т.В
Выражаю благодарность врачу Кристапсон Виолетте Витальевне. Я и моя семья являются пациентами Виолетты Витальевны уже много лет.За годы наблюдения у Виолетты Витальевны ни разу не было нареканий на методы ее лечения и сомнений в её профессионализме. Спасибо за лечение! Главное за неравнодушие! Хочется отметить внимательный подход, чуткое отношение. Вопреки своей занятости она поддерживает своих пациентов онлайн!!! Ставит точные диагнозы, даёт ценные назначения. Такой врач на вес золота! Врач с большой буквы! Побольше таких врачей! Огромное спасибо! С УВ Щербина Т.В
Теличко Ольга
Очень благодарна Виолетте Витальевне за профессионализм и человеческое отношение.
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинський
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.
Київ пр-т Повітрофлотський, 51
м.Вокзальна50 13 м.Політехнічний інститут62 15 м.Олімпійська27
Клініка Амедіа на Пр.Воздухофлотскій надає послуги: медичне обстеження, ЕКГ, УЗД, забір матеріалу для досліджень, реабілітація різного роду патологій у дітей, маніпуляції, спостереження за дітьми, що часто хворіють, фітотерапія, гомеопатія.
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м. Петрівка47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Київ вул. Івана Крамського, 9
м.Житомирська12 5 м.Святошин21 10
Oxford Medical Ilaya — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу.
Київ вул. Новокостянтинівська, 15/15
м. Петрівка23 9 м.Тараса Шевченко23 9 м.Дорогожичі41 7
Клініка гінекології та репродуктивної медицини "Здоров'я родини" почала свою роботу в 2008 році. Всі процедури в медичному закладі проводяться відповідно до стандартів всесвітньої організації охорони здоров'я. У 2014 році центру була присвоєна I акредитаційна категор
  • Кардіотокографія (КТГ) 275
  • Кардіотокографія (КТГ) при багатоплідній вагітності 330
Київ пр. Героїв Небесної Сотні, 16/8 (ЖК "Затишний квартал") , Софиївска Борщагівка
м.Іподром19 м.Теремки20 м.Житомирська19
Dr. Baby — це спеціалізований медичний центр для дітей від народження до повноліття. Основний напрямок діяльності комплексу — плановий огляд дитини, діагностика та призначення відповідної терапії, в залежності від стану пацієнта. Висококваліфікований персонал допоможе вашим дітям вирости здоровими і щасливими.
  • Кардіотокограма 180
Київ ул. Героев Сталинграда, 12 Д
м.Оболонь14 2 м.Мінська20 3
Багатопрофільний медичний центр "Гравімед" займається діагностикою та лікуванням за напрямками: акушерство і гінекологія, ендокринологія, косметологія і дерматологія. Лікарі центру застосовують у роботі доказові методи терапії.
  • Кардіотокографія (КТГ) 350
  • Кардіотокографія (КТГ) для багатоплідної вагітності 400
Київ м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Багатопрофільна клініка сімейної медицини "Пульс" надає такі послуги: консультація сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, УЗД, отоларинголога, офтальмолога, уролога, кардіолога, ендокринолога, дерматолога, ортопеда-травматолога, хірурга, гастроентеролога, невролога, повний спектр лабораторних аналізів, вакцинації, виклик лікаря додому тощо.
  • Кардіотокографія (КТГ) плода 200
Київ вул. Драгоманова, 17 , Позняки
м.Харківська21 5 м.Позняки18 6
Гінекологічний медичний центр "Атланта" спеціалізується в області жіночого репродуктивного здоров'я, займається лікуванням і діагностикою захворювань.
  • Кардіотокографія плоду 400
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна7 2 м.Дарниця16 10 м.Гідропарк26 5
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Нова" використовує широкий діапазон діагностичних і терапевтичних послуг для виявлення і лікування різних захворювань. Провідні напрямки роботи медцентру: акушерство і гінекологія, педіатрія, терапія, кардіологія, гастроентерологія, урологія, проктологія, ендокринологія, хірургія, дерматокосметологія і...
  • Кардіотокографія плода 250
  • Кардіотокографія багатоплідної вагітності 350