Ланцет (Lancet clinic), медичний центр
- Відгуки
- Лікарі
- Пропозиції
- Відео
Ми створили клініку Lancet, щоб турбуватися про ваше здоров’я та здоров’я ваших близьких було легко та зручно.
Ми прагнемо, аби турбота про здоров’я стала вашою регулярною приємною звичкою — бо що може бути важливішим?
Наша історія почалася у 2009 році. Саме тоді видатний лікар-хірург, доктор медичних наук, заслужений лікар України, професор Олександр Сергійович Ларін заснував клініку Lancet на базі Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України.
За своє життя Олександр Сергійович Ларін врятував життя і подарував надію сотням тисяч пацієнтів, здійснив тисячі унікальних операцій, і ми пишаємося, що сьогодні маємо можливість продовжувати його справу, допомогаючи людям бути здоровими та щасливими.
Наша ідеологія — це превентивна медицина, мета якої — попередити захворювання й зберегти здоров'я завдяки своєчасній якісній діагностиці.
Ми створили багато різноманітних чекапів, які допоможуть вам оцінити стан організму в цілому, або певної його системи.
Власна лабораторія дозволяє нам турбуватись про ваш час та робити процес діагностики швидким та зручним: більшу частину результатів аналізів ви можете отримати вже за 6 годин.
Хірургічне відділення оснащене сучасним медичним обладнанням, а наявність денного стаціонару робить процесс лікування комфортним та безпечним.
Усі діагностичні процедури виконуються на обладнанні експертного класу та найдбайливішими спеціалістами.
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ
З 2023 року наша клініка Lancet на Печерську у Києві є клінічною базою для кафедри хірургії Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Ми активно співпрацюємо у науковій, практичній та освітній сферах. Ця співпраця передбачає взаємодопомогу у плануванні досліджень, а також застосуванні їх результатів у медичній практиці.
Одне з наших основних завдань — підготовка висококваліфікованих наукових та медичних фахівців. Ми використовуємо найсучасніші форми та методи навчання, що базуються на останніх досягненнях медичної науки та практики.
Під час цієї співпраці ми обмінюємося досвідом у застосуванні новітніх медичних діагностичних технологій, а також використовуємо науковий потенціал та професійний досвід співробітників обох сторін. Це допомагає нам досягати спільних позитивних результатів у нашій роботі.
У медичному центрі Lancet Clinic&Lab діє нова операційна із загальною хірургією.
У клініці Lancet Clinic&Lab приймають по наступним питанням:
- онкології;
- отоларингологія;
- пластичну хірургію;
- проктології;
- терапії та сімейної медицини;
- ультразвукова діагностика;
- урології;
- флебології;
- хірургії
Крім того, в клініці можна отримати послуги якісної ультразвукової діагностики, доплерівського обстеження, лабораторної діагностики.
НАШІ ПЕРЕВАГИ
Професійна відповідальність
В нашій клініці прийом ведуть 25 лікарів за 18 медичними напрямами. Тому маємо можливість приділити увагу кожному пацієнту: провести комплексне обстеження та надати якісну консультацію.
Комплексний підхід
Ми вважаємо, що огляд або лікування має бути комплексним та охоплювати або відповідну систему органів, або весь організм, адже все всередині нас взаємопов’язане. Тому у нас ви не тільки зможете перевірити все й одразу за один візит, а ще й знайдете чимало корисних пропозицій на чекапи.
Індивідуальний підхід
Ми супроводжуємо вас з моменту першого контакту: створюємо зручний графік відвідувань, нагадуємо про призначення, інформуємо про додаткові пропозиції та можливості, а також допомагаємо у правильному виборі діагностики.
Оперативність
У нас є власна лабораторія, і вам не потрібно здавати аналізи в іншому місці. Ми зробимо це швидко та професійно.
Зручність
Клініка розташована в центрі, біля метро Печерська, тому дістатись зручно з будь-якого куточка міста.
Турбота
Ми щиро закохані в свою справу та турбуємося про те, аби наші пацієнти це відчули та долучилися до нашої місії: БУТИ ЗДОРОВИМ – ПРОСТО!
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
- Пропозиції
- Відео
Ланцет (Lancet clinic), медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- УЗ сканування комплексне (артерії + вени) - скрининг верхніх (або нижніх) кінцівок 1 100
- УЗ дуплексне сканування судин голови 1 350
- УЗД органів малого тазу жінок трансабдомінальним методом 1 100
- УЗД органів малого тазу жінок трансвагінальным методом 1 100
- УЗД серця (ехокардіографія) у дорослих 1 500
- УЗД нирок 950
- УЗД нирок, наднирників (сечовивідні шляхи, сечовий міхур, залишкова сеча) 1 150
- УЗД органів малого тазу у чоловіків (простата, сечовий міхур, залишкова сеча, регіонарні лімфатичні вузли, судини) трансабдомінальним методом 1 150
- УЗД органів малого тазу трансректально (ур 1 100
- Тиреотропний гормон (ТТГ) 270
- Трийодтиронін вільний (Т3 вільн.) 270
- Тироксин вільний (Т4 вільн.) 270
- Антитіла до тиреопероксидази (АТПО) 320
- Антитіла до рецепторів тиреотропного гормону стимулюючі (АТ-р-ТТГ стимул.) 550
- Паратгормон (1-84) (ПТГ) 320
- Внутрішньовенна анестезія до 30 хвилин (для діагностичних процедур) 1 600
- Внутрішньовенна анестезія до 60 хвилин (для діагностичних процедур) 2 700
- Ендотрахеальний наркоз до 1 години (без вартості медикаментів) 3 750
- Ендотрахеальний наркоз до 2 годин 7 150
- Ендотрахеальний наркоз кожну наступну годину (без вартості медикаментів) 2 100
- Ще...
- Медичні послуги з проведення післяопераційного лікування в умовах постійного нагляду до 3 годин 1 100
- Медичні послуги з проведення післяопераційного лікування в умовах постійного нагляду від 3 до 12 годин 4 700
- Медичні послуги з проведення післяопераційного лікування в умовах постійного нагляду від 12 до 24 годин 6 000
- Медичні послуги з проведення післяопераційного лікування в умовах постійного нагляду до 24 годин 9 350
- Лікування хворого в умовах палати (до 1 години) 800
- Консультація гастроентеролога 1 350
- Онлайн консультація гастроентеролога (до 30 хв) 1 350
- Швидкий уреазний тест на Helicobacter pylori 400
- Забір матеріалу для уреазного тесту 300
- Біопсія шлунка (взяття матеріалу для оцінки за Сіднейською системою, системами OLGA та OLGIM) (без вартості гістологічного дослідження) 1 200
- Консультація провідного фахівця гастроентеролога 1 600
- Ендоскопічна зупинка кровотечі шлунку (без вартості витратних матеріалів) 1 300
- Ендоскопічна зупинка кровотечі кишківника (без вартості витратних матеріалів) 1 600
- Ендоскопічна установка кліпси (без вартості витратних матеріалів) 1 100
- Ще...
- Пункційна біопсія під узд контролем (без вартості цитологічного дослідження) 2 700
- Онлайн консультація гінеколога (до 30 хв) 1 350
- Консультація провідного фахівця гінеколога 1 600
- Консультація провідного гінеколога з питань сексології 2 000
- Введення внутрішньоматкового контрацептиву 1 категорія складності (без вартості спіралі) 2 650
- Видалення внутрішньоматкового контрацептиву (1 ступінь складності) 1 350
- Консультація провідного фахівця кардіолога 1 600
- Консультація мамолога первинна з оглядом та УЗД 1 800
- Повторна консультація мамолога без огляду 1 300
- Зціжування молочних залоз при лактостазі 2 550
- Малоінвазивна хірургія молочної залози без скальпеля і наркозу: пункційне лікування гострого гнійного лактаційного / нелактаційного маститу під ультразвуковою навігацією з подальшим проточно-промивним дренуванням (одна молочна залоза, одна процедура) 5 950
- Товстоголкова біопсія (трепан-біопсія/трукат-біопсія/core-біопсія) молочної залози під УЗД контролем (без вартості голки, патолого-гістологічного та ІГХ дослідження, ) 5 100
- Тонкоголкова аспіраційна пункційна біопсія молочної залози під УЗД контролем (одна молочна залоза, без вартості цитологічного дослідження) 2 250
- Розмітка пухлини молочної залози під УЗД контролем для тривалого моніторингу за пухлиною (Голка-маркер "маяк" Ultraclip bard або Gel Mark UltraCor, одне утворення, без вартості голки) 9 350
- Мазок виділеннь із соска молочної залози (без вартості цитологічного дослідження) 800
- Дренування лактостазу 5 950
- Онлайн консультація онколога (хіміотерапевта) (до 30 хв) 2 000
- Супровід хіміотерапевта 1 350
- Консультація хірурга-онколога 1 350
- Організація онкоконсиліуму 6 500
- Хіміотерапія 1 категорії складності (за 1 сеанс без вартості препаратів) 3 100
- Хіміотерапія 2 категорії складності (за 1 сеанс без вартості препаратів) 4 600
- Хіміотерапія 3 категорії складності (за 1 сеанс без вартості препаратів) 7 700
- Онлайн консультація ортопеда-травматолога (до 30 хв) 1 350
- Внутрішньосуглобове введення лікарських препаратів (без вартості препарату) 1 100
- Параартикулярні ін'єкції (без вартості медикаментів) 1 100
- Пункція верхньощелепної (гайморової) пазухи (з одного боку) 1 300
- Вскриття паратонозилярного абсцесу 2 750
- Вскриття фурункулу зовнішнього вуха або зовнішнього носа 1 900
- Ще...
- Білатеральна аугментація молочних залоз (без вартості анестезії, імплантів та білизни) 126 550
- Аноскопія 600
- Безопераційне лікування геморою: Лігування латексними кільцями (1 кільце) 1 категорія складності 7 950
- Безопераційне лікування геморою: Лігування латексними кільцями (1 кільце ) 2 категорія складності 8 300
- Екстрена допомога при гострому аноректальному больовому синдромі з перебуванням в денному стаціонарі 1 150
- Видалення стороннього тіла з анального каналу (1 категорія складності) 4 300
- Перев`язка (флебологія) 1 100
- Склеротерапія (1 зона) без вартості препарата 5 400
- Мініфлебектомія 1 зона (стегно/гомілка) більше 3-х вузлів 20 300
- Мініфлебектомія 2 зони стандарт 25 350
- Мініфлебектомія 2 зони максимальний об'єм (більше двох поверхонь на кожній зоні) 33 750
- Мініфлебоктомія варикозних вузлів (видалення до 3-х вузлів) 10 150
- Ендовенозна лазерна коагуляція (ЕВЛК 1 вена) 26 650
- Ендовенозна лазерна коагуляція (ЕВЛК 1 вена + мініфлебектомія стандарт) 42 200
- Ендовенозна лазерна коагуляція (ЕВЛК 2 вени + мініфлебектомія стандарт/ЕВЛК 1 вена + мініфлебектомія макс.) 50 600
- Онлайн консультація хірурга (до 30 хв) 1 350
- Консультація ендокринолога 1 350
- Консультація провідного фахівця ендокринолога 1 800
- Онлайн консультація ендокринолога Левченко О. С. 1 350
- Онлайн консультація ендокринолога (до 30 хв) 1 350
- Ендоскопічна поліпектомія при ЕГДС та КС поліпа розміром від 5 мм до 10 мм (без варт 3 350
- Ендоскопічна поліпектомія при ЕГДС та КС поліпа розміром від 10 мм до 15 мм (без вартості гістологічного дослідже 4 550
- Ендоскопічна поліпектомія при ЕГДС та КС поліпа розміром від 15 мм до 20 мм (без вартості гістологічного 5 600
- Ендоскопічна поліпектомія при ЕГДС та КС поліпа розміром від 20 мм до 30 мм (без вартості гістологічного дослідження) 10 650
- Ендоскопічна поліпектомія при ЕГДС та КС поліпа розміром від 30 мм до 40 мм 13 350
- Ендоскопічна поліпектомія при ЕГДС та КС поліпа розміром від 40 мм (без вартості гістологічного дослідження) 25 350
Відгуки та оцінки клініки

4690 грннова ціна
2590 грннова ціна
1250 грннова ціна
1190 грнВідео про клініку
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.