Гепатологи в Вінниці
| Консультація гепатолога в клініці «Хелс Клінік» | 1000 |
Наукова ступінь
Категорія
Олена Iванiвна
Шановний Олександр Iванович, дуже вдячна за вашу допомогу у уточненнi дiагнозу та встановленнi вiдсутностi гепатиту В.
Дмитро
Мені Олександр Іванович поміг рішити давно запущену проблему зі здоров'ям, ще й безкоштовно за міжнародною програмою. Однозначно самий кращий спеціаліст яких я зустрічав
Ігор
Дякую Олександру Івановичу за точний діагноз і гарний результат лікування. Якість мого життя значно покращилась. Болю практично немає, добре сплю й їм. Звертайтесь до кращих!
У меня, как и у многих других обнаружили Helicobacter pylori. Я обратилась к Светлане Алексеевне. Благодаря ее индивидуальному подходу, болезнь удалось преодолеть в кратчайшие сроки, и это при том, что у меня на многие препараты аллергия.
Гастроентеролог, терапевт, гепатолог
Доктор медичних наук Головченко Олександр Іванович, гастроентеролог вищої категорії. Консультує з питань попередження, виявлення та лікування проблем печінки, хвороби Крона, виразкового коліту та інших патологій ШКТ. Надає послуги аналізу крові на гастропанель. Виконує холецистостомію, біопсію та резекцію частки печінки.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-06
Вінниця
вул. Стрілецька, 1 (оф. 166)
Гастроентеролог
Лікар гастроентеролог, вищої кваліфікаційної кваліфікації, проводить діагностування гострих і хронічних форм захворювань органів травної системи (панкреатиту, ентероколіту, холециститу, виразкової та жовчнокам'яної хвороб). Кавка Світлана Олексіївна фахівець у виявленні в організмі Helicobacter pylori. Складає індивідуальні порграмми лікування кожного пацієнта.
проспект Юності 16 Б
Гастроентеролог