Сторінка 13. Приватні лікарі в Вінниці
Вікторія Ващенко
Леванчук Сергій Михайлович, приємно вражена, це саме той випадок, коли розумієш, що фахівці в нашій медицині є і це лікарі від Бога. Щиро вдячна за високий професійний рівень, чіткий, вірний діагноз і коректне лікування дали позитивний результат, який дав змогу уникнути операції. І що найбільш неймовірно в наш час це мінімум коштів і комфортне спілкування з лікарем. РЕКОМЕНДУЮ і сама буду звертатися в разі необхіднтсті. Міцного Вам здоров'я, Сергію Михайловичу і всіх благ
Олена
Можу порадити Сергія Михайловича. В жовтні 2018 оперувала варикоз. Все пройшло швидко, без ускладнень. Потрапила до нього на прийом також по рекомендації. Дякую
Олена Бондар
Минулого року у липні оперувала варикоз у Сергія Михайловича. Спеціаліст прекрасний і надзвичайно чуйна людина.Дуже вдячна, раджу всім!
Наталия
Дуже дякую Сергію Михайловичу за вирішення проблеми варикозу у мами. Рекомендую його як дуже хорошого спеціаліста.
13 грудня '16 г.
Інфекціоніст
Романчук Катерина Юріївна
Хірург
Лікар вищої категорії Леванчук Сергій Михайлович спеціалізується в області хірургії. Надає повну хірургічну консультацію з приводу травм та запальних процесів м’яких тканин і внутрішніх органів. Проводить діагностику та лікування захворювань внутрішніх органів та їх систем хірургічним шляхом. Провідними методами лікування є лазерна флебектомія, флебектомія та мікрофлебектомія, що стосується лікування судинних захворювань. Широко практикує лазерне видалення судинних зірочок. Окрім того, надає допомогу у вирішенні інших проблем з внутрішніми органами, судинами та м’якими тканинами.
вул. Пирогова, 109 А
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Виконує відеокольпоскопію, УЗД органів малого тазу, молочних залоз та щитовидної залози. Проводить медикаментозне лікування ерозії шийки матки. Також лікує міому матки, клімакс, ендометріоз і гіперплазію ендометрія.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-21
Функціональний діагност
Лікар Михайлик Юлія Вікторівна спеціалізується в області функціональної діагностики. Надає консультативну та діагностичну допомогу з комп’ютерної (КТ) та магнітно-резонансной томографії (МРТ) органів грудної, черевної та тазової порожнини. Лікар проводить томографію порожнини та кісток черепа, верхніх і нижніх кінцівок. Спеціалізується на діагностиці норми та патологічних змін з боку внутрішнії органів, скелетно-м’язової системи з визначенням дисфункцій. Має першу категорію лікаря-рентгенолога.
Стоматолог-парадонтолог
Лікар Куцик А. В. професійний парадонтолог. Допомагає хворим вилікувати пародонтоз, парадонтит, карієс, флюс, пульпіт. Діагностує наявні проблеми з яснами. Здійснює розгладження зубної поверхні від наявних каменів, нальоту. В складних випадках здійснює хірургічний вплив. Також проводить профілактичну роботу стосовно актуальності чи необхідності звернення за допомогою.
вул. Пирогова, 3 А
Лікар Гульк О. А. займається професійною діяльністю в стоматології. Поводить лікування карієсу, пульпіту, пародонтозу. Консультує з приводу наявних проблем, профілактичних засобів. Призначає прийом медикаментів у випадках інфекційних захворюваннях ротової порожнини, запаленнях ясен. Пломбує зуби, кореневі канали, здійснює естетичну реставрацію. Здійснює очищення та відбілювання посмішки.
вул. Пирогова, 3 А
Лікар першої категорії Черноконь Тетяна Василівна спеціалізується в області офтальмології. Проводить консультацію щодо стану здоров’я органу зору. Займається діагностикою очних хвороб та відхилень. Завдяки найсучаснішому обладнанню, ставить точний діагноз та призначає ефективне лікування. Проводить корекцію зору лазером, а також хірургічне та лазерне лікування глаукоми та катаракти. Окрім того, є висококваліфіційним спеціалістом у лікуванні косоокості хірургічним шляхом. До компетенції лікаря входить лазерна стимуляція зору. Надає подальшу консультацію з приводу запобігання очних хвороб та відновлення зору після операції.
вул. Зодчих, 7
Стоматолог-ортопед
Лікар-ортопед займається питаннями протезування. Надає консультації з питань вибору виду протезування, особливостей встановлення та приживання зубних імплантатів. Спеціалізується на змінному та незмінному протезуванні з дотриманням інноваційних методик лікування. Проводить роботу зі встановлення протезних містків та імплантатів. Займається лікуванням пацієнтів з патологічною стертістю зубів.
вул. 600-річчя, 60
Лікар Студинська Галина Михайлівна виконує професійну діяльність в сфері стоматології. Проводить огляд загального стану зубів та ясен, консультує з питання методів лікування та профілактики зубних захворювань. Займається лікуванням і пломбуванням зубів, а також кореневих каналів. Надає послуги з відбілювання та чищенням зубів від зубного каменю. Лікує пульпіт і пародонтоз.
вул. 600-річчя, 60
Отоларинголог, Дитячий отоларинголог
Лікар Криштоф Віта Миколаївна, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Консультує пацієнтів із захворюваннями ЛОР-органів. Володіє ендоскопічною технікою обстеження вуха, носа, горла. Займається лікуванням захворювань вуха, горла та носа у дітей та дорослих (риніти, синусити, фарингіти, тонзиліти, запалення середнього вуха). Виконує промивання пазух носа, обробку слизової оболонки, видалення сторонніх предметів з носа, продування вух та видалення сірчаних пробок.
вул. Маяковського, 141