Сторінка 7. Приватні лікарі у Львові

Фільтр: (Знайдено 933 лікаря 2 відгука) Сортування: (Відгуки)
Вікторія
Дуже хороший лікар-анестезіолог. Одного разу мені мали проводити оперативне втручання. Перед операцією усіх хворих оглядає анестезіолог. Мені пощастило що мій був саме Андрій Сергійович. Заспокоїв, так як мандраж був ще той, все детально поясний, та надав рекомендації. Оперативне втручання пройшло добре, в чому є і його заслуга. Дуже дякую Вам за турботу про моє здоров'я.
13 грудня '19 г.
Ірина
Лікар уважний, все розпитала, перевірила. Я, дуже нервувала, але лікар, підтримала. Призначила додаткове обстеження, порадила, коли і як краще зробити. Крім цього, на п'ять днів призначила лікування, але відразу ж попередила, що для ефективного і точного лікування потрібно обов'язково дотримуватися її рекомендацій, та прийти на повторний огляд!
22 грудня '19 г.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань загального профілю. Проводить консультації, оглядає пацієнтів, направляє на лабораторні та інструментальні дослідження. Лікує ГРВІ, ГРЗ, грип. Розробляє комплексні схеми терапії порушень з боку органів шлунково-кишкового тракту, ендокринної та серцево-судинної системи.
Анестезіолог
Лікар проводить оцінку загального стану пацієнта у період знаходження під наркозом. Вводить спинальную й епідуральну анестезію. Проводить комплекс заходів з ліквідації гострої дихальної, серцевої та ниркової недостатності. Виводить пацієнта з коми будь-якої етіології. Усуває анафілактичний шок і його наслідки.
Кваліфікований, доброзичливий з пацієнтами, досконало володіє діагностичними методиками та креативний у призначенні лікування для досягнення оптимального результату.
Лікар веде консультативний прийом пацієнтів, володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики органа зору, оптичної та контактної корекції. Проводить лазерне лікування захворювань сітківки, інтравітреальне введення лікарських препаратів, має всі інструментальні методи діагностики. Іванна Володимирівна націлена на постійний розвиток, регулярно поглиблює свої знання спеціалізованих курсів. Постійний учасник офтальмологічних науково-практичних конференцій.
Лікар функціональної діагностики
Лікує судинні захворювання головного мозку, наслідки перенесеного інсульту, черепно-мозкових травм, синкопальні стани (стан з втратою свідомості), мігрень, постійні головні болі, епілепсію, остеохондроз, Ішіас, люмбаго, радикуроневрит, захворювання периферичної нервової системи та ін. Співавтор наукових 11 наукових статтей у фахових виданнях. Володіє англійською мовою
Гастроентеролог
Лікар займається комплексним лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, УЗД органів черевної порожнини, гастроскопію. Лікує синдром подразненого кишківника, гастрит, холецистит, панкреатит, ентероколіт та виразкову хворобу шлунка. Бере активну участь в науково-практичних конференціях та семінарах.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-01
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з головним болем, погіршенням пам'яті, судомами, болем в хребті та порушенням координації. Лікує остеохондроз, мігрень, епілепсію, розсіяний склероз, вегетосудинну дистонію та інші хвороби.
Педіатр
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45 А, корпус 4 р.Шевченківський
Терапевт, ендокринолог
Лікар займається комплексним лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Успішно лікує патології ендокринологічної системи: цукровий діабет, остеопороз, акромегалію, аутоімунний тиреоїдит, вузловий зоб. Також приймає пацієнтів з ГРВІ, грипом, пневмонією, бронхітом, анемією, гастритом, харчовими отруєннями та гіпертонічною хворобою.
Лікар здійснює прийом пацієнтів з урологічними захворюваннями. Лікує пієлонефрит, хронічний цистит, уретрит, простатит. Займається реабілітацією пацієнтів після оперативних втручань на органах сечостатевої системи. Проводить консервативне лікування сечокам'яної хвороби. При необхідності готує пацієнтів до літотрипсії.
Львів м. Трускавець, вул. Дрогобицька, 33