Сторінка 6. Педіатри у Львові

Тамара
Очень приятная доктор, которая любит свою работу. Спасибо за эффективное лечение моего ребенка!!!
27 серпня '16 г.
Наталя
Анастасія дуже позитивна людина, та гарний педіатр. Думаю, що нам пощастило з лікарем для нашої дитини.
05 вересня '16 г.
10.04.2017
Володимир Ігорович робив анестезію моєму сину під час операції. У віці чотирьох років у нього запалився апендикс. Лікар зміг підібрати оптимальну анестезію для нашого сина. Операція пройшла успішно, від наркозу син відходив близько доби. Ми вдячні Володимиру Ігоровичу за допомогу.
17.04.2017
Нещодавно мені видаляли камінь в нирці. Операцію лікарі робили під загальним наркозом. Робив мені його Сірий Володимир Ігорович. У мене нарікань на цього лікаря немає. Під час операції я нічого не відчувала. Від наркозу відійшла без проблем. Сергій Васильович кваліфікований лікар.
Евгения
Внимательно проводит осмотр и назначает адекватное лечение. Мне она очень понравилась.
20 липня '16 г.
Ярослава
Моя доня кабінет Адріани завжди із задоволенням відвідує. Вона дуже позитивна людина і прекрасний педіатр - діти це відчувають, і батькам звичайно це подобається.
04 листопада '16 г.
Лікар УЗД, педіатр