Сторінка 57. Приватні лікарі у Львові

Ці- рамон
Мені все дуже сподобалось. Лікар зв'язався зі мною заздалегідь, попросила підготуватися до прийому, щоб отримати більше користі від зустрічі. Після бесіди доктор виділила основне, ми опрацювали проблемні моменти. Я задоволена!
Остап
Після першого сеансу я відчув полегшення. Не велика, але є. Мені дуже сподобалося, що зі мною зв'язалася за по телефону, та дала мені домашнє завдання. Лікар вміє розташувати до відвертої розмови. З нею хочеться ділиться проблемами.
Мирослава
Хочу висловити слова подяки чудовому лікарю-дерматовенерологу Мацурі Ользі Степанівні. Це дійсно лікар з золотими руками та чуйним серцем. Лікування та консультації вже не один рік проходять на високому рівні.
Варвара
Ольга Степанівна Мацура дуже хороший фахівець. Лікар виконує свою роботу швидко, якісно та професіонально. Про таких спеціалістів можна з впевненістю сказати, що вони на своєму місті. Дякую за Вашу самовіддану, тинанічну працю.
Лікар Мацура Ольга Степанівна спеціалізується на таких ін’єкційних методиках, як мезотерапія, біоревіталізація, контурна пластика, плазмотерапія. Також спеціаліст займається лікуванням акне, постакне, розацеа, куперозу, себорейного дерматиту, пігментації. Також надає послугу омолодження шкіри кистей рук.
Психолог
Спеціаліст допомагає пацієнтам позбутися депресії, панічних атак та стресу, зняти нервозність, налагодити відносини з родичами, партнерами по бізнесу та близькими людьми. Здійснює прийом дорослих та дітей. В роботі використовує сучасні методики.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
кваліфікований акушер-гінеколог, спеціаліст по веденню вагітності, підбору контрацепції, радіохвильовій і лазерній хірургії в гінекологічній сфері. Володіє повним спектром діагностичних методик
Дитячий хірург
Кардіолог, лікар функціональної діагностики