Неврологи у Львові

Фільтр: (Знайдено 54 лікаря 11 відгуків) Сортування: (ПІБ)
Алексей
Мучился от мигрени. Пришел к этому врачу, через неделю забыл, что болело)
21 липня '16 г.
Олег
Місяць назад звернувся з скаргами неконтрольованих нервових зривів. Після 2 тижнів призначеного лікування вже був помітний результат.
Станислав
Понравиля подход к пациенту. Да и лечение она провела быстро и хорошо.
01 червеня '16 г.
Роман
Мартиненко дуже тактовний, культурний і компетентний лікар. Можете не сумніватися – вона уважно вислухає, підтримає, вилікує. Я у неї лікувався, так що знаю що говорю
23 вересня '16 г.
05.05.2017
Гевʼяк Орест допоміг мені у лікуванні такої складної хвороби як недостатність кровопостачання головного мозку. Стадія у мене була не запущена, проте захворювання саме по собі є складним. Орест призначив комплексне, дієве лікування. Мій стан значно покращився завдяки цьому лікарю.
12.05.2017
Уже у літньому віці у мене почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Хронічна ішемія головного мозку могла призвести до інвалідності. Тому я безмежно вдячний Гевʼяку Оресту за своєчасне діагностування хвороби та за ефективне лікування. Тепер моє життя в безпеці.
Кардіолог, терапевт
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи. Також приймає пацієнтів з патологіями терапевтичного профілю. Проводить оцінку ризику розвитку тромбоемболії та інсульту. Успішно лікує гіпертонію, стенокардію, атеросклероз, нейроциркуляторну дистонію, ішемічну хворобу серця.
Львів смт Східниця, вул. Золота Баня, 2 А
Невропатолог, вертебролог
Лікар надає допомогу пацієнтам з неврологічними та вертебрологічними захворюваннями. Проводить процедури по нейростимуляції. В роботі використовує методику ударно-хвильової терапії. Лікує головний біль напруги, невралгії, хворобу Паркінсона, панічні атаки, грижі диску, протрузії, дегенеративно-деструктивні захворювання хребта, болі в шийному, грудному, поперековому відділі хребта.
Дитячий невролог
Лікар займається діагностикою та терапією неврологічних захворювань. Спеціалізується на лікуванні головного болю та больових синдромів. Приймає пацієнтів з частими запамороченнями, мігренню, підвищеною тривожністю, остеохондрозом та неврозами. Є автором понад 40 наукових праць.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-10
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологічних станів, які пов'язані з порушенням роботи центральної та периферичної нервової системи. Лікує вегетосудинну дистонію, хронічну нейропатичну біль, остеохондроз, наслідки інсультів, закриті неускладнені черепно-мозкові травми. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Дитячий невролог
Лікар надає рекомендації батькам щодо розвитку дитини, коли дитина повинна сидіти, тримати голівку, перевертатися, стояти, говорити перші слова, проводить електроенцефалографію, нейросонографію, консультативний прийом з комплексним фізикальним оглядом і тестуванням.
Консультація від 950
Львів вул. Залізнична, 7 р.Залізничний
Висококваліфікований спеціаліст з діагностики та лікування хвороб центральної, периферійної та вегетативної нервової системи, в тому числі хвороби Паркінсона. Має великий клінічний, педагогічний, науковий досвід у різних галузях неврології. Стажувався в університетських клініках Європи (в т.ч. Австрії та Польщі). Володіє методиками блокад, мануальної терапії.
Лікар приймає пацієнтів з ураженнями периферичної нервової системи, дегенеративними захворюваннями хребта, функціональними розладами нервової системи, судинними захворюваннями центральної нервової системи, екстрапірамідними розладами та вестибулярними порушеннями. Лікує спондилоартроз, грижі міжхребцевих дисків, сколіоз, лордоз, больові синдроми хребта, наслідки інсультів, хронічну мігрень, тригемінальну невралгію, неврити, невралгію сідничного нерва, хворобу Паркінсона, тремор та міастенію.