Лікарі дерматологи (Дерматовенеролог) у Львові (Личаківський район)
Тарас
Задоволений консультацією. Чітко розповів про походження проблеми і як це лікується. Хороший спеціаліст, рекомендую.
Висловлюю свою вдячність лікарю Крайчик Є.Ю. за кваліфіковану допомогу. Лікування тривало 5 днів і все пройшло. Рекомендую
Світлана
Я теж рекомендую Юлію Збігнєвну. Прекрасний фахівець, чуйна та уважна, вміє знайти підхід навіть до таких лякливих як я)) . Спасибі Вам за професіоналізм і людяність! А також спасибі всім паціентам, які писали коментарі, завдяки вам я теж зробила вірний вибір! Всім рекомендую.
П.С. Запис до Юлії Збігнєвни йде десь на тиждень вперед, візьми до уваги в разі потреби звернення.
Велике дякую Крайчику Є.Ю за його ппрофесіоналізм і швидке одужання.Звернулися на консультацію з 6-ти місячною дитиною.Лікар Дуже уважний,компетентний,знавець своєї справи.Діагноз визначив одразу,призначив правильне і ефективне лікування. Повторного візиту не потрібно було.Усім рекомендую.Досвідчений і висококваліфікований лікар
На жаль,
за напрямком "Дерматолог" лікарів у Львові в Личаківському районі на сайті likarni.com не знайдено.
Ви можете обрати іншого відповідного спеціаліста в Вашому місті
Шукати лікаря!
Дерматовенеролог, Дитячий дерматовенеролог