Лікарі андрологи у Львові (Личаківський район)

Фільтр: (Знайдено 4 лікаря 21 відгук) Сортування
Олег
Консультувався у лікаря Меренцова О.М. Дякую за високий професіоналізм та уважність Все сподобалось.
Микола
Щиро вдячний лікарю Меренцову О.М. за консультацію, все доступно і зрозуміло. Чудово, що на місці можна пройти необхідне обстеження та приступити до лікування. Гарний фізіопроцедурний кабінет.Рекомендую.
Віталій
Був на прийомі у лікаря Меренцова О.М. Дуже чуйний та кваліфікований спеціаліст. Зрозумів проблему, призначив лікування. Дякую.
Микола Степанович
Звернувся у клініку "Чоловіче здоров'я", до уролога Меренцова О.М., підійшла локація. Чудова атмосфера, та професійний підхід колективу . Гарний рівень та позитивний результат мого звернення.
Уролог, андролог
Лікар має вагомий досвід в діагностиці та лікуванні аденоми простати, уретриту, андропаузи, простатиту, безпліддя у чоловіків, циститу, сечокам'яної та інших хворіб сечовидільної та статевої системи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-05
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Уролог, хірург
Уролог, Сексолог
Лікар-уролог надає весь спектр урологічних послуг, займається консервативним методом лікування.
Уролог, Андролог, Онкоуролог, УЗД-фахівець
Лікар-уролог, андролог, онкоуролог, спеціаліст з ультразвукової діагностики, має вищу категорію та ступінь кандидата медичних наук, здійснює консультативний прийом. Василь Антонович спеціалізується на консервативному та оперативному лікуванні урологічних захворювань, виконує біопсію простати.
Львів вул. Личаківська, 26 (Хірургічна клініка військового шпиталю) р.Личаківський