Лікарі неврологи у Львові (Личаківський район)
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Марта
Дуже висококваліфікований фахівець, допоміг мені з проблемою, дієво підібраним лікуванням.
Столяровы
Просто чудовий спеціаліст! Лікувалася у неї моя мама. Лікар дуже добре ставиться до пацієнтів! Вона детально опитала, та оглянула, перевірила всі симптоми та рефлекси. Після огляду зробила грунтовні висновки, та призначила лікування. Усім задоволена.
Юлия Дедух
Завдячую Наталі Леонідівні свої здоров'ям. Була у багатьох лікарів, і вже було зневірилася, що мені зможе хтось допомогти, поки не потрапила до неї. Дуже хороший та розумний лікар! Швидко змогла з'ясувати в чому суть моєї проблеми, та вилікувати її. Дякую.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологічних станів, які пов'язані з порушенням роботи центральної та периферичної нервової системи. Лікує вегетосудинну дистонію, хронічну нейропатичну біль, остеохондроз, наслідки інсультів, закриті неускладнені черепно-мозкові травми. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з головним болем, погіршенням пам'яті, судомами, болем в хребті та порушенням координації. Лікує остеохондроз, мігрень, епілепсію, розсіяний склероз, вегетосудинну дистонію та інші хвороби.
Лікар займається діагностикою та терапією неврологічних захворювань. Спеціалізується на лікуванні головного болю та больових синдромів. Приймає пацієнтів з частими запамороченнями, мігренню, підвищеною тривожністю, остеохондрозом та неврозами. Є автором понад 40 наукових праць.
Невропатолог
Бойчук Мар'яна Олегівна
Кандидат медичних наук
Лікар вищої кваліфікаційної категорії
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Вівчар Роман Ярославович
Висококваліфікований спеціаліст з діагностики та лікування хвороб центральної, периферійної та вегетативної нервової системи, в тому числі хвороби Паркінсона. Має великий клінічний, педагогічний, науковий досвід у різних галузях неврології. Стажувався в університетських клініках Європи (в т.ч. Австрії та Польщі). Володіє методиками блокад, мануальної терапії.