Лікарі пластичні хірурги у Львові (Личаківський район)
Знайдено 3 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Mariana
Неймовірний лікар з України. Я дуже довго шукала відповідального фахівця закордоном. -Усунення шрамів з обличчя-
І змогла вилікуватись саме у рідному Львові у Калиновича Н.Р. : -чудовий догляд за пацієнтом та фантастичний результат. - за досить альтернативними цінами, що не мало важливо.
Калинович Н.Р. - захоплюючий лікар-хірург, людина та просто друг для кожного пацієнта !
Mariana
✔Найкращий хірург в моєму житті.
Вже вкотре звертаюсь, (усунення шрамів обличчя та тіла)
○адже знаю мене підтримають -до операції, - під час та -після процедур.
Мене надихає таке ставлення до пацієнта та впевненість у результаті !
Олена
Назар Романович молодий і та професійний доктор! Уважне ставлення, ніякої зверхності) дуже людяний. Рекомендую 100%!!!
Леся
Дуже хороший спеціаліст. Зробив батькові операцію на пальцях - забрав рубці які не давали нормально згинатись пальцям. Зараз все добре, пальці працюють супер.
Хірург, пластичний хірург
Лікар спеціалізується в галузі естетичної та пластичної хірургії. Займається корекцією змін внаслідок старіння. Проводить пластику верхніх та нижніх повік, лазерне омолодження обличчя. Проводить корекцію вуха та мочки вуха після травм, з приводу клаповухості. Займається проблемами надлишкової ваги. Проводить лазерний ліполіз, ліпосакцію, видалення надлишку шкіри і жиру хірургічним способом (абдоменопластика). Займається грижами живота. Займається видаленням рубців та новоутворень шкіри. Займається проблемами пальців та кисті рук (болі та слабкість в руках, проблеми із рухами пальцями ).
Пластичний хірург
Олександр Михайлович лікар-хірург вищої категорії. Проводить корекцію молочних залоз, а саме збільшення, зменшення, підтяжку. Робить контурну пластику тіла, ліпосакцію, ліпофілінг та багато інших операцій пластичної хірургії. Основні напрямки роботи: блефаропластика; збільшення, зменшення молочних залоз; контурна пластика тіла; отопластика; ліпофілінг; ліпосакція. Безперервно вдосконалює свою хірургічну майстерність на українських та міжнародних науково-практичних конференціях, симпозіумах, з’їздах та стажуваннях!
Дерматовенеролог, косметолог
Бормінцева Катерина Євгенівна
Лікар висококваліфікована, дуже комунікабельна та доброзичлива, якісно та ефективно допомагає пацієнтам/пацієнткам у сфері здоров`я та краси шкіри та волосся.