Лікарі флебологи у Львові (Личаківський район)

Роман
Добрий лікар. Лікування дає результат.
Андрій
Хороший спеціаліст. Лікував в Романа Ігоровича батька та маму. Лікування ефективне. Добре пояснює суть хвороби. Зайве не призначає
Марія
Місяць тому лікувала у Трутяка варикоз. Забрав вени лазером. Нічого не боліло, зажило без жодних слідів
22 травня '18 г.
Ярослав В.
Поступили у ночі, у моєї мами непоступала кров до ноги. Треба було терміново оперувати, щоб спасти ногу. Якраз чергував Роман Ігорович (до того я його не знав). На третій день мама пішла додому на своїх двох!
Судинний хірург, Флеболог
Лікар Трутяк Роман Ігорович – судинний хірург, флеболог. На протязі 9 років займається лікуванням судинних порушень. Спеціалізується на варикозному розширенні судин. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження розвитку тромбозів. Приймає у приватному порядку, виїжджає на дім.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-05
Масажист
Ігор Владиславович професійний масажист. Проводить класичний, лімфодернажний, остеопатичний, вакуумний масажі та масаж при сколіозі та остеохондрозі.